Всеки журналист да прочете Корана

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5018562 www.24chasa.bg

Дали и папата не е станал атеист? Той посети Вашингтон и Ню Йорк, дръпна серия чудесни речи за най-съдбоносните проблеми и кризи на човечеството, но някак си пропусна да каже, че Бог ни наказва заради греховете. А те не са един или два. Когато великите папи са коронясвали царете, те никога не биха пропуснали да споменат ръката Божия!

В доминирания от републиканците американски Конгрес папа Франциск дръпна такава трогателна сиромахомилска и природозащитна реч, че спикерът на Камарата на представителите Джон Бейнър бе

заснет да хълца и да си бърше сълзите

Голяма грешка!

Грешка, защото не се усети накъде духа вятърът сред неговите съпартийци, републиканците. В момента те са 10 пъти по-религиозни, отколкото са били преди 150 години.

Изобщо не им трябват светски речи, и то от папата. Тая партия сиромасите не я вълнуват, защото тя спасява предприемачите.

Глобално затопляне? Левичарски измислици!

Намерил спикерът за кого да хълца. Както е тръгнал, утре ще се просълзи на речта на Путин в ООН...

Не минаха и два дни, и Бейнър обяви, че ще се оттегли и от спикърския пост, и от депутатството. Искал да бъде щастлив.

Чудя се, защо в американския Конгрес канят папата, а не някой оратор от нашия Свети синод? Синодът и до днес обяснява светските събития с ръката Божия. Анатемоса Мадона, забрани йогата. Само да спомене, че е против абортите - и републиканците ще го носят на ръце!

Но докато Бог изпитва вярата ни с вълната бежанци, в свещения мюсюлмански град Мека хиляди правоверни се събраха, за да убият Сатаната с камъни. Стана меле и 717 души предадоха Богу дух, а 850 бяха ранени.

Резултат - хиляда петстотин и шейсет и седем на нула в полза на дявола! Но няма лошо, тази смърт е най-богоугодната, защото е настъпила в джихад, ревностна битка за Аллах.

Загиналите в джихада отиват право на небето

и получават по 72 девици на човек.

Май затова тези трагедии стават в Мека на всеки 3-4 години. Саудитските власти казват: "такава е волята на Аллах". Ако, да речем, за 1 век в тези блъсканици са загинали по волята на Аллах около 100 000 правоверни, значи са били нужни 7 200 000 девици. Ето защо там жените все не стигат.

Само седмица преди това, върху храма в Мека падна тежък строителен кран и уби около 140 правоверни. Пак волята на Аллаха. Кранът впрочем е на компанията "Бен Ладен", родата на Осама. Той пък бе мъченически убит от неверниците. Сега е сменил 4-те жени със 72.

Не знам дали сте чули, но Саудитска Арабия току-що оглави комисията на ООН по човешките права. Човешките, а не женските. Така че не се увличайте в греховно богохулство. В тази държава има ред и законност, защото там се екзекутира по 1 човек на всеки два дена.

Режат му главата, както препоръчва Пророкът. Например младежът Али ал Нимр е осъден да му отрежат главата, а после да го разпънат като Христос, само че без глава. Като бил на 17 години, участвал в някаква демонстрация срещу режима и сега ще си плати.

Друг един младеж си направил блог и писал нещо за светски реформи.

Присъдата му е изключително хуманна -

10 години затвор

и 1000 удара с камшик, на порции от по 50. Сигурно има връзки.

Всички тези строги, но справедливи мерки са в пълно съзвучие с Корана и с така наречените "хадиси" - свидетелствата какво е казал Пророкът. Така че саудитците са най-стриктните и най-правоверни мюсюлмани. Никакви отклонения от Корана. Ако трябва да сме точни, 206 абзаца в Корана възхваляват войната и насилието, в 25 абзаца се заповядва да се убиват неверниците, а на две места се препоръчва обезглавяването. В хадисите положението е около 100 пъти по-строго, но и 100 пъти по-справедливо.

Наивните и изнежени европейци продължават да вярват, че Мохамед е нещо като Исус Христос, на мравката път сторва и кесаревото кесарю дава. Няма такова нещо, Мохамед е бил военен началник и завоевател, доста глави лично е сепарирал от раменете. Той е оставил железни закони, защото му ги е продиктувал лично архангел Гавраил. Така че ако поискаш светска държава, значи си вероотстъпник. А на вероотстъпниците според Корана и хадисите веднага им се реже главата. Да, днес това е тежко престъпление в 23 мюсюлмански държави!

Нашите тук мюсюлмани са на светлинни години от тези средновековни крайности и затова сме длъжни да ги обичаме и да ги пазим. Те са чудесни граждани. Но от гледна точка на истинския, оригиналния Коран, те са ренегати и трябва да им се отрежат главите.

Да му мислят

политиците от ДПС,

които се кълнат в светска конституция и дори пеят песни за Райна княгиня. Дойде ли "Ислямска държава" у нас, първо на тях ще отреже главите.

Добре си живеехме с нашите мюсюлмани, но ето, че светът се разбурчи и строгият, но справедлив прочит на Корана превзе Близкия изток и вече нахлува в Европа. Зад този ислямски ренесанс стои мощна сила - парите на Саудитска Арабия.

Сега Саудитска Арабия отказва да приеме бежанци от войната, която тя самата подпали в Сирия. Но затова пък предложи да построи стотици джамии в Европа. И със сигурност тя ще подготви и духовниците, защото нашите тук не са достатъчно ревностни.

Какво да правим ние, които все още не сме мюсюлмани, а толерантни мултикултуралисти? Първо - да прочетем Корана. После да го прочетем втори път с подчертаване. И накрая да ни изпитат. А когото скъсат на изпита - 100 камшика на голо.

Това важи най-вече за водещите по телевизиите, коментаторите по вестниците и хуманитарните фондации. Първо прочетете Корана и тогава коментирайте! Сега медийното население е убедено, че що е религия - все е мир и любов. Все едно да смяташ, че

що е жена - все е

синеока блондинка

Да вземем ацтеките, които вадели сърцата на своите жертви и ги изяждали, а телата хвърляли надолу по стълбите на храма. Те се слагали на своя бог, който постъпил така със сестра си.

Или да вземем религията джайнизъм, която проповядва ненасилие към всички живи същества.

Изповядва се от около 10 милиона души в Индия. Джайнистите внимават да не настъпят някоя мравка и си слагат кърпа пред устата, за да не погълнат някоя мушичка. И ацтеките, и джайнистите са религиозни фундаменталисти. С кого бихте съжителствали безметежно?

Истината е, че религиите най-често са противоположни. Няма никаква симетрия. Ако джайнистът каже на мюсюлманина - дайте всеки да си се моли на своя Бог и да си живеем дружно, истинският последовател на Корана е длъжен да отговори: "Да, но моят Бог забранява ти да се молиш на твоя!" И шат на патката главата.

Работата е в това, че Коранът не допуска друга религия. Изключение се прави за християнството и юдейството, но само ако са в подчинено положение и плащат специален данък. И ако живеят благочестиво и богоугодно. Ако живеят в грях, както днешните европейци - шат на патката главата!

Та нека първо прочетем тези текстове, а после да разсъждаваме върху културната идентичност на Европа. А, щях да забравя - едно време Либия на Кадафи също оглави Комисията на ООН за човешките права. Кадафи също беше мюсюлманин, но не бе достатъчно правоверен.

Дали Аллах не ни праща знак?

Текстът е препубликуван от "168 часа"

  • Ако някой си мисли, че ще мине метър пред вируса, лъже се

    Ако някой си мисли, че ще мине метър пред вируса, лъже се

    Светът беше абсолютно безпомощен преди повече от година и половина. Пандемията го постави на колене. Лекарите бяха в шок, защото срещу тях беше напълно непозната болест, с която не знаеха как и не можеха да се справят. Стреляха напосоки, докато налучкат каква терапия да приложат. Човечеството не можеше и не искаше да приеме за реалност
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо