В очакване на кораба майка

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5428580 www.24chasa.bg

Извънземното
нашествие
ще удари България
най-вече психически

ТЕ ще дойдат, а ние няма да бъдем готови. И двете неща са сигурни, само въпрос на време е.

Даже американците вече не се мъчат да замазват неизбежната криза. Миналата седмица научното издание “Сайънс алърт” съобщи, че е проектирана лазерна система, която да скрива планетата ни от погледите на недобронамерени извънземни цивилизации. Но дори да я направят, няма да ги излъжем, те сто процента отдавна са ни видели. Стига им само да засекат тоновете боклук, които изхвърляме в необятния Космос. И когато най-сетне се появят, ще стане страшно.

Меркел първа ще се окопити:

“Заповядайте,

пришълци”,

ще каже канцлерът с надеждата, че ще се спогоди все някак с тях и че може пък да подобрят германския генетичен фон, нищо че са сиви или на люспи. Обаче онези ще излязат чепати, такива, дето ни се водят, ни се карат. Госпожата ще осъзнае грешката си, но ще бъде късно, те ще се юрнат и няма да има спиране.

Турция ще настоява за 3 милиарда евро помощ, понеже ще се окаже най-удобна за кацане и криене на летящите чинии, Ердоган едвам ще смогва да ги отстрелва. Русия ще пречи, но ЕС ще ѝ плати. Въобще много пара ще литне на вятъра, не за сплотяване на земляните, нито за раждането на нови общочовешки решения – ще се финансират само безумни внезапни идеи, недалновидни и неефективни начинания.

В България ще бъде най-тежко психически, защото “това, което имаме като” население и управляващи, силно се затруднява в преценката кое е добро и зло. Ще се действа със собствени ресурси, без помощ отвън.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще очертае приоритетите: “По-важното в момента е да акцентираме върху това, че всеки един гражданин трябва да бъде със заострено внимание. Всяка една информация може да бъде полезна за службите, за правоохранителната система и за реалното противодействие на потенциални заплахи.”

Най-малко 100 милиона лева ще отидат за “огради, командировъчни, нова техника”, държавата ще засили мерките за охрана на границите, 300 военни ще пратят да спират потока от нелегални рептили, “всеки ден по 50, 90, 100” ще задържаме.

Пришълците ще разказват на медиите ужасните си истории, как на техните планети авторитарни режими ги колят и бесят, гладуват и търсят избавление, обаче така няма да си спечелят човешко състрадание, нито ще бъде изкоренено негативното обществено мнение.

Бойко Борисов ще предупреди от борда на фрегатата “Дръзки”, че опасността от близки срещи от третия вид е голяма, и ще търси 800 милиона лева за още две фрегати. Той няма лесно да се предаде, уверено ще заяви: “В България граничарите и армията могат сами да пазят границата, затова не е нужно НАТО да идва да ни пази от чужди цивилизации.” И ще благодари на Динко, че

арестува

извънземни на

камари

Най-смелите българи ще се въоръжат до зъби, ще свикат граждански отряди, ще издебват люспести и сиви, ще се мъчат да им вържат пипалата със свински опашки и ще викат с всички сили: “Ноу Ърт, гоу Спейс!” Във фейсбук ще се завърти клип, а Петър, член на “Цивилни отряди за защита на жените и вярата”, ще разкаже: “Пришълците изкочиха от храстите и ни нападнаха. Обездвижихме ги със схватки, без удари. След което изчакахме другите момчета да дойдат и да им вържем пипалата, защото буйстваха през цялото време.”

Възмутен, Българският хелзинкски комитет ще накисне Борисов в сигнал до Цацаров, в който ще се казва: “Пряко поощряваните от премиера хайки за извънземни, които осъществяват престъпна дейност, изразяваща се в нечовешко отнасяне, незаконно задържане и насилие спрямо търсещите убежище във връзка с това, че са от други планети рептили, без косми и дрехи.”

Валери Симеонов ще направи разкритие: “Отрядите за лов на рептили са мутренски бригади, подбудите им са чисто материални, свързани с печалба и нямат нищо общо с патриотизма.”

Франс тв също ще удари: “Милиции унижават извънземни в България, а правителството реагира с “половин уста”. Омбудсманът Мая Манолова ще инспектира центровете за пришълци и ще излезе със стряскащото заключение, че “възрастни и деца извънземни нямат роднински връзки и дори са от различни галактики”.

Ще бъде ад, ще се объркаме жестоко,

ще се изложим

във вселенски

мащаби,

ще търпим подигравки и унижения, ще умираме от срам, но ще тропаме с крак! Недвусмислено ще докажем, че човешкият вид е загубил смисъл и целесъобразност. Нямаме друг избор, освен да удържим някак на първата вълна, докато на онези им пристигне корабът майка.

След това всичко ще приключи веднъж и завинаги като в “Пътеводител на галактическия стопаджия”. За един кратък миг!

  • Държавата не трябваше да отстъпва за маските

    Държавата не трябваше да отстъпва за маските

    Много обществена енергия се пропиля на тема маски, бурки и прочее безсмислени препирни. Правителството даде заден и задължителното носене на маски бе отменено, което не беше правилно. Просто трябваше да промени размера на глобата, за да не изглежда толкова драстична. Професионалните протестъри организираха кампания
  • Доказано! Истината тук!

    Доказано! Истината тук!

    Сляпата вяра в безумни “новинарски” сайтове е опасна. Заглавия само от главни букви не трябва да се превръщат в стандарт РЯДКО се обръщам към читателя с призив. Аз самият рядко откликвам позитивно на публични призиви, защото искрено не обичам да ми казват какво да правя – поредният признак, че въпреки опитите си не съм излязъл от пубертета