Затворът е пълен с невинни, или защо Цветан Василев изпълзя от дупката

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5753852 www.24chasa.bg

Ако попиташ затворниците от Централния софийски затвор, те до един са невинни и жертва на съдебна грешка.

Това е ноторно известно и затова повечето медии, когато интервюират извършители на престъпления, са резервирани към твърденията им. Те винаги са невинни.

Подобно нещо се случва и сега с т.нар. интервю на Цветан Василев пред някакъв неясен сайт и в. “Капитал”.

Ако самият “Капитал” извади старите си публикации по темата, ще стане ясно, че Цветан Василев не е ангел, а символът на политическата корупция у нас. Той всъщност е човек, присвоил 4 млрд. от вложителите и трябва да получи 1000 години затвор като Бърни Мадоф. Сега делото му наближава и той плюе отрова по всичко, за да опръска с отровните слюнки всичко и всеки.

Защо му се дава трибуна точно преди да започне процедурата по екстрадицията му от Сърбия и дали това не е специфична форма на адверториал?

Всъщност дали американските данъкоплатци, които финансират фондация “Америка за България”, знаят, че парите им се пръскат, за да бъде защитаван главният пълномощник на КГБ мафията у нас Цветан Василев? Вече нищо не разбираме.

  • Отпускане на мерките? Да, но с по-бавни стъпки

    Отпускане на мерките? Да, но с по-бавни стъпки

    В хубавото време и наболата свежа зеленина на всички ни се иска ограниченията да паднат. И сигурно новината, че държавата обмисля да разхлаби противоепидемичните мерки, радва всички. Броят на болните от COVID спадна наполовина в сравнение с началото на ограничителния период - значи мерките работят. И ако тенденцията продължи
  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си