Български лумпени в Берлин

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5937325 www.24chasa.bg

Лумпени като тези, които без абсолютно никаква причина нападнаха младо момиче в метрото на Берлин, виждаме всеки ден - добре “наквасени” и агресивни в трамвая в София, каращи в насрещното на магистралата, нападащи възрастни хора по селата. Няма никаква разлика между едните и другите - все човешка измет, която не се вълнува от никакви елементарни правила.

С една малка подробност - заради българските бабаити в Берлин сега и Германия, и Европа пак ще имат повод да говорят за “българска следа”. Досущ като в покушението над папа Йоан-Павел Втори и убития писател дисидент Георги Марков с прословутия български чадър. Да прибавим и идиотщината с кражбата на костите на Чарли Чаплин, в която бе участвал българин.

Поводите и фактите може да различни, но срамът е неизбежен. Световният резил - също. А някогашният Бай Ганьо, от когото се срамувахме заради дисагите и мускалите с розово масло, върви към тотална деградация, станал е редови лумпен. Каквито светът не иска да търпи.

  • Господа запалянковци, сами ще сте си виновни за мачове без публика

    Господа запалянковци, сами ще сте си виновни за мачове без публика

    Господа запалянковци, май предобрихте нещата. След мача на ЦСКА с румънския ЧФР (Клуж) любимият им отбор получава предупреждение от УЕФА за неспазване на противоепидемичните мерки. Нищо чудно това да не остане само предупреждение. Европейската централа обаче няма право да налага наказания заради неспазване на въпросните мерки
  • Бойко Василев

    “Панорама” - журналистика, която не стои в агитките, а между тях

    Всеизвестно е, че не “Панорама” е причина и цел на протеста в петък вечер. Причакването на гости след предаването се е случвало и преди - през 2013-а и през 90-те. Ние уважаваме всичките си гости. Те се събират около една маса и изразяват различни мнения. Каним ги да отговарят на въпроси, а не да търпят публични обиди