Български лумпени в Берлин

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5937325 www.24chasa.bg

Лумпени като тези, които без абсолютно никаква причина нападнаха младо момиче в метрото на Берлин, виждаме всеки ден - добре “наквасени” и агресивни в трамвая в София, каращи в насрещното на магистралата, нападащи възрастни хора по селата. Няма никаква разлика между едните и другите - все човешка измет, която не се вълнува от никакви елементарни правила.

С една малка подробност - заради българските бабаити в Берлин сега и Германия, и Европа пак ще имат повод да говорят за “българска следа”. Досущ като в покушението над папа Йоан-Павел Втори и убития писател дисидент Георги Марков с прословутия български чадър. Да прибавим и идиотщината с кражбата на костите на Чарли Чаплин, в която бе участвал българин.

Поводите и фактите може да различни, но срамът е неизбежен. Световният резил - също. А някогашният Бай Ганьо, от когото се срамувахме заради дисагите и мускалите с розово масло, върви към тотална деградация, станал е редови лумпен. Каквито светът не иска да търпи.

  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Коментар на седмицата №2: Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 127 хил. прочитания. С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар