Български лумпени в Берлин

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5937325 www.24chasa.bg

Лумпени като тези, които без абсолютно никаква причина нападнаха младо момиче в метрото на Берлин, виждаме всеки ден - добре “наквасени” и агресивни в трамвая в София, каращи в насрещното на магистралата, нападащи възрастни хора по селата. Няма никаква разлика между едните и другите - все човешка измет, която не се вълнува от никакви елементарни правила.

С една малка подробност - заради българските бабаити в Берлин сега и Германия, и Европа пак ще имат повод да говорят за “българска следа”. Досущ като в покушението над папа Йоан-Павел Втори и убития писател дисидент Георги Марков с прословутия български чадър. Да прибавим и идиотщината с кражбата на костите на Чарли Чаплин, в която бе участвал българин.

Поводите и фактите може да различни, но срамът е неизбежен. Световният резил - също. А някогашният Бай Ганьо, от когото се срамувахме заради дисагите и мускалите с розово масло, върви към тотална деградация, станал е редови лумпен. Каквито светът не иска да търпи.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Облакът и неговите предимства

    Облакът и неговите предимства

    В обозримо бъдеще българските ученици ще разполагат с почти 10 000 урока в дигитален формат. Това ще им даде няколко предимства. Първо, така ще имат достъп до систематизирани знания. Така, вместо да търсят в интернет напосоки всякакъв вид информация, да губят време, за да я вкарат в някакви логични рамки
  • Тротинетките с каски? И футболистите играят с кори (Видео)

    Тротинетките с каски? И футболистите играят с кори (Видео)

    Изглежда доста готино да свалиш каската си. Е, по-яко е, когато си на мотор, но скоро ще трябва и на тротинетка. И нека противниците на идеята не забравят, че и футболистите играят с кори.  Още по темата с правилата за тротинетки вижте във видеозавещанието на седмицата с Димитър