Български лумпени в Берлин

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5937325 www.24chasa.bg

Лумпени като тези, които без абсолютно никаква причина нападнаха младо момиче в метрото на Берлин, виждаме всеки ден - добре “наквасени” и агресивни в трамвая в София, каращи в насрещното на магистралата, нападащи възрастни хора по селата. Няма никаква разлика между едните и другите - все човешка измет, която не се вълнува от никакви елементарни правила.

С една малка подробност - заради българските бабаити в Берлин сега и Германия, и Европа пак ще имат повод да говорят за “българска следа”. Досущ като в покушението над папа Йоан-Павел Втори и убития писател дисидент Георги Марков с прословутия български чадър. Да прибавим и идиотщината с кражбата на костите на Чарли Чаплин, в която бе участвал българин.

Поводите и фактите може да различни, но срамът е неизбежен. Световният резил - също. А някогашният Бай Ганьо, от когото се срамувахме заради дисагите и мускалите с розово масло, върви към тотална деградация, станал е редови лумпен. Каквито светът не иска да търпи.

  • Гадно е с вируса, но май ще си живеем с него

    Гадно е с вируса, но май ще си живеем с него

    Още малко и ще стане година в плен на коронавируса. На човечеството яко взе да му писва, но колкото и да се залъгва, че краят му се вижда, ще трябва да се научи да живее с гадната и опасна инфекция, която превзема все по-големи територии. Краят не се вижда, макар че ваксините донесоха светлина в тунела
  • Георги Марков

    Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп!

    От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата политическа жертва на коронавируса, но на световната политическа сцена остава явлението тръмпизъм. Не на глобализма ! Да на патриотизма! Да на националния суверенитет ! Да на защитата на границите от незаконни мигранти ! Да на националната идентичност