Ако Тръмп завие към Москва, къде ще бъдем ние през 2020 г.?

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5939401 www.24chasa.bg

Повлиян от вътрешно-политическата емоционална вълна на “Америка преди всичко”, Тръмп ще даде зелена светлина на безусловно сдобряване с Москва, пренебрегвайки “периферни” проблеми като Украйна, Сирия или хибридната война срещу беззащитния като система за сигурност Евросъюз.

Несъмнено Кремъл ще му се отблагодари по стар свой обичай - чрез засилване на арогантността и експанзионизма на международната си политика.

Някъде към 2019-2020 г. Тръмп ще се усети какво е направил. Ще трябва да вземе завоя към безкомпромисно сдържане на нарасналите апетити на Москва.

Въпросът, който ни вълнува, е - къде ще бъдем тогава ние?

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Крадците на вода да плащат яко

    Крадците на вода да плащат сметки за година назад - това предвижда нова наредба на МРРБ. И ако на някой този срок му се вижда дълъг, не е прав - към тарикатите, които ползват услуга на чужд гръб, не трябва да има милост. А в случая наказанието е достатъчно солено, за да откаже крадците - ако не напълно, то поне голяма част от тях.
  • Дойде ли време да спрем да местим стрелките?

    Двойното време е нелогичен анахронизъм ЛЯТНОТО часово време като организация на светлата част от денонощието, е въведено исторически като мярка за икономия на електрическа енергия за осветление. По-късно, набрало инерция, то се мотивира и като мярка за повишаване на качеството на живота. Приключи обществената консултация на Европейската комисия,