Ако Тръмп завие към Москва, къде ще бъдем ние през 2020 г.?

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5939401 www.24chasa.bg

Повлиян от вътрешно-политическата емоционална вълна на “Америка преди всичко”, Тръмп ще даде зелена светлина на безусловно сдобряване с Москва, пренебрегвайки “периферни” проблеми като Украйна, Сирия или хибридната война срещу беззащитния като система за сигурност Евросъюз.

Несъмнено Кремъл ще му се отблагодари по стар свой обичай - чрез засилване на арогантността и експанзионизма на международната си политика.

Някъде към 2019-2020 г. Тръмп ще се усети какво е направил. Ще трябва да вземе завоя към безкомпромисно сдържане на нарасналите апетити на Москва.

Въпросът, който ни вълнува, е - къде ще бъдем тогава ние?

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • За кожата на един крадец - лични сметки за уреждане

    Случаят с пребития рецидивист от врачанско село е показателен, защото на хората явно им е писнало да ги ограбват посред бял ден, а ред и сигурност да няма. И точно затова, вместо да разчитат на органите на реда, са взели нещата в свои ръце - подготвили капан за крадеца и когато го заловили, му отмъстили по най-варварски начин,
  • Антиваксърите ходят по плоската Земя и ги е страх да не паднат от ръба

    “Преди 1500 години всеки е знаел, че Земята е центърът на Вселената. Преди 500 години всеки е знаел, че Земята е плоска. А преди 15 минути ти мислеше, че хората сме сами на тази планета. Представи си какво ще знаеш утре.” Репликата е произнесена от агент Кей (Томи Лий Джоунс) към неговото протеже Джей (Уил Смит) в хитовия филм от 1997 г.