Ако Тръмп завие към Москва, къде ще бъдем ние през 2020 г.?

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5939401 www.24chasa.bg

Повлиян от вътрешно-политическата емоционална вълна на “Америка преди всичко”, Тръмп ще даде зелена светлина на безусловно сдобряване с Москва, пренебрегвайки “периферни” проблеми като Украйна, Сирия или хибридната война срещу беззащитния като система за сигурност Евросъюз.

Несъмнено Кремъл ще му се отблагодари по стар свой обичай - чрез засилване на арогантността и експанзионизма на международната си политика.

Някъде към 2019-2020 г. Тръмп ще се усети какво е направил. Ще трябва да вземе завоя към безкомпромисно сдържане на нарасналите апетити на Москва.

Въпросът, който ни вълнува, е - къде ще бъдем тогава ние?

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Вместо да режат заплати, депутатите да даряват

    Цели 543 лева - с толкова да се намалят заплатите на депутатите. Идеята е на лидера на БСП Корнелия Нинова, а аргументите ѝ - че е “неморално, несправедливо и сбъркано да си увеличаваме заплатите в момент, когато хората протестират срещу ниските си доходи”.  Дотук добре, но веднага идва противоречието.
  • Властелинът на професорите

    Последните научни открития на Иво Христов от БСП за подмолната информационна война на Холивуд срещу Русия ТРЯБВА ли задължително да си луд, или надрусан, за да откриваш закодирани послания на световната конспирация в класически произведения и филми? В “От местопрестъплението” все дават сюжети с мрачни, лабилни индивиди,