5 мерки, за да станем 10 милиона

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5987372 5 мерки, за да станем 10 милиона 5 мерки, за да станем 10 милиона www.24chasa.bg

Как да започнем да се плодим като ромите

Bъзможно ли е българката изведнъж да започне да ражда по 5-6 деца?

Да, разбира се – стига да използваме правилно научния подход. Науката отдавна е очертала обществените фактори, които причиняват ниската раждаемост. Остава само да обърнем тяхното действие и нацията ни бързо ще стигне 10 милиона. Ето само 5 от най-очевидните и неотложни мерки: първо - да се забранят пералните. Известно е, че ниската раждаемост е свързана с включването на жената в производството и офисния труд. Това не би било възможно без уредите, които я отменят в домакинските ѝ задължения. Най-коварният сред тях безспорно е пералнята. Тази придобивка е убила между 2 и 3 милиарда неродени деца по целия свят! Изперете на ръка само едни гащи тип “страстоубийки”, каквито е носела вашата баба*. Засечете времето.

А сега си представете, че всекидневното ръчно пране включва мъжко, дамско и детско бельо, ризи, фланелки, чорапи, забрадки, носни кърпи и така нататък. Отделно сушенето, гладенето, сгъването. Само това е достатъчно, за да ви откаже от кариерата в креативния пиар.

Второ - да се забрани училището. Доказано е, че ранната бременност и многодетността вървят ръка за ръка с неграмотността. И обратното – щом жената учи в гимназия и университет, тя или изобщо не ражда, или ражда само по 1 дете, като хваща последния трамвай преди менопаузата. Следователно на първо време българките изобщо не трябва да пипат буквар. На мъжете може да се позволи до 4-и клас, за да имат авторитет пред семейството.

И обратното – щом ромското население страда от ексесивна плодовитост, то циганките задължително трябва да завършват гимназия и университет. Как ще се удържат в правия път през това време, е технически въпрос, няма да се спирам на него. Важното е, че след защитата на докторската дисертация съответната институция ще им сваля тържествено девствения пояс.

Разбира се, обратното важи за майките от българския етнос. След като се отчете с 3 деца, всяка българка ще може да завърши отделенията. След четвъртото дете – гимназия, а след петото – и университет.

Трето - да се забранят телевизорите. Когато вечер няма ентъртейнмънт и гей сериали, на младите няма да им остава нищо друго, освен да се отдадат на репродуктивен секс. Ще трябва да се прекъсне и връзката с интернет. Така децата ще растат в по-здрава обстановка, ще ритат топка, ще гонят кокошките и ще играят на чичо доктор.

Четвърто - софиянци да се върнат по родните места. Науката е доказала, че намаляването на раждаемостта е свързано с преселението на младите хора от селото в града и съответното изчезване на многодетното селско семейство. Много от преселниците все още имат къщи и земя в провинцията. Нищо не им пречи да изоставят политологията и да се върнат да гледат овце и кокошки, да сеят жито или просто да крадат коне, тъй като с интелектуалното извисяване на ромите (виж втората мярка) няма да има кой да я върши тази работа.

Гореказаното важи и за повечето пловдивчани, варненци, слънчевбряговци, созополци и така нататък.

Пето - да се въведат визи за излизане от страната, както беше при комунизма. Те да се дават от МВР само на граждани с медицинско свидетелство, че са напуснали репродуктивната възраст. Гурбет по линия на древната професия – след менопаузата. Защото какъв е смисълът да ставаме 10 милиона, щом от тях ще останат не повече от 2?

За да работи тази мярка, ще се върнат солидните гранични огради, заставите и патрулите с калашници. Немските овчарки ще ни бъдат дар от Меркел. Така ще спрем нежеланото преминаване както отвътре навън, така и отвън навътре. Афганистанските пълчища ще се разбиват в българската крепост като вълните във варненския кей, а цяла Европа ще ни ръкопляска.

И зад оградата българите ще се плодят и множат, изграждайки здрава и боеспособна нация, която някой ден ще си върне по доброволен път генетически изпосталелите Македония, Тракия, Бавария и така нататък.

Страх ме е, че тези 5 мерки веднага ще бъдат откраднати от някоя нова партия, каквито се учредяват през ден напоследък. Предупреждавам ги, че пиратството от интернет напоследък се преследва много строго. За да се застраховате, купете си книжното издание.

* Страстоубийките са розови ватени гащи до коленете, а в някои по-патриотични общности – и до глезените. Те ще трябва да се върнат и да заменят днешните прашки, които притъпяват мъжката любознателност. Време е всяко дете да научи, че “прашка” е чатал с два ластика, с който се стреля по врабчетата.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Жената с ябълките и древногръцката митология (Вижте и специално слайдшоу)

Образът на жена и ябълка най-често свързваме с библейската прародителка Ева и плодът на познанието. Но религиозната догма ни прави неспособни да погледнем зад пределите на тази символика,

Какво казаха бившите президенти за Румен Радев

Днес петият президент на България Румен Радев ще положи клетва като държавен глава, след като спечели изборите с категорична победа на 13 ноември 2016 г.

Първите речи на президентите

Програмните речи, които президентите на България произнасят, след като са положили клетва пред парламента, показват какви са най-важните задачи за тях в мандата им.

Брекзит не е опасен, а по-скоро здравословен

Голямото чакане свърши. Най-сетне британците и континенталните европейци имат по-ясна представа как трябва да изглежда излизането на Великобритания от ЕС.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Десетки хиляди остават без книжки и коли след 21 януари

Законът за движение по пътищата - панталон с 60 кръпки Лято е. Седиш на капанчето след плажа. Отваряш бира и отпиваш бавно. Някак неусетно половината от кехлибарената течност се излива в гърлото

Ниско доверие - бедна държава

В Източна Европа съмнението в институциите е повсеместно, но расте и на Запад, а това е опасно Леонид Бершидски, Агенция Блумбърг Mного американци са изумени,

В навечерието - какво да очаква светът от Тръмп и България от Радев

Живеем в постполитика - имиджът става по-важен от действието Aко е вярно, че живеем в условията на постистина, то изборът на Доналд Тръмп за президент на САЩ и на Румен Радев - на България, показва,

Ще направи ли икономиката скок, невиждан от 10 години

Износът е с най-бързо увеличение от година и половина, кредитирането на частния сектор расте за пръв път от 2 г.  До нас обаче е лошият пример на Гърция и Турция Tези дни Международният валутен

Да се похвалим, “Нобелът” си заслужава

Ако БПЦ вземе наградата, 2017 г. ще е година на България. Трябва обаче и ние да бием тъпана - спасяването на българските евреи може да даде пример на Европа “Българския синод може да вземе “Нобел”

Велик китайски лингвист почина на 111 години

На 111 г. почина видният китайски лингвист Чжоу Югуан. Той остана в историята със създаването на системата “Пинин”, която превръща китайските символи в думи, написани с буквите от латинската азбука.

Над 126 000 души смениха личния лекар през декември

126 240 здравноосигурени са сменили личния си лекар през декември, съобщиха от здравната каса. Най-голям е техният брой в София – 26 644души, а най-малък - в Смолян, 874.

"Българската Коледа" събра над 2,5 млн. лв. за болни деца

Дарения на обща стойност 2 590 000 лв. събра благотворителната инициатива „Българската Коледа“ от началото на кампанията на 30 ноември 2016 г. до 17 януари 2017 г.

Здравният министър ще договаря ограничени вещни права заради обновяването на спешните центрове

Правителството възложи на министъра на здравеопазването да сключи договори за учредяване на ограничени вещни права в полза на държавата за нуждите на МЗ върху имоти,

Диабетът може да съкрати живота ни с до 9 години

Хора на средна възраст, диагностицирани с диабет, могат да изгубят около 9 години от животите си, предаде The Independent. Китайските учени, провели изследването, са достигнали и до извод, който сочи,

Асеновград събра пари за лечение на 16-годишния Синан, но ракът победи

Момчето издъхна в дома си след продължителна битка с рака Съученици, приятели и близки от Асеновград са съсипани от скръб, след като разбраха, че 16-годишният Синан Мурад не успя да пребори рака.

Булбанк продала фирмени кредити за поне 560 млн. лева

Това е най-голямата сделка засега за такъв вид кредити, вземат ги норвежци Рекордна сделка за продажбата на просрочени фирмени кредити е сключила УниКредит Булбанк.

Заради студа ще разсрочват сметки за ток

Това договори енергийният министър договори с “Енерго-Про”, ЧЕЗ и ЕВН Сметките за ток за декември и януари може да се разсрочват, ако клиентите го поискат.

Лакираният портокал с 80% по-скъп

Портокалът, който е обработен с лакове и бои, излиза с около лев по-скъпо от плодовете, които не са третирани, пише в. "Телеграф". В момента килограм портокали с перфектен външен вид струва около 1,

Парламентът пусна 2 млрд. лева, за да продължи още година санирането, върна стария режим за казаните с ракия

Финансовият ресурс за саниране да се увеличи на 2 млрд. лв. вместо 1 млрд. лв. Това реши парламентът в сряда след близо час дебати. Освен увеличаването на средствата депутатите гласуваха и да се

Румен Радев - пилотът президент, излиза нецензурираната му биография

Защо са го наричали Мойсей? “Румен Радев. Петият президент” е неофициалната и нецензурирана биография на новия държавен глава. Написана е и е издадена без съдействието и съгласието на Румен Радев.

Терминал 2 прокапа. Поправиха теча

Терминал 2 на летище София е прокапал, видяха пътници, които изпратиха снимки във в. "24 часа", те са правени в четвъртък вечерта.  Попихаме аеропорта какво се е случило,

  • Проявите на възпитание са над политическите различия

    Новоизбраният президент Румен Радев и президентът Георги Първанов (2002-2012), за разлика от Петър Стоянов, отсъстваха на откриването на Президентската библиотека на “Дондуков” 2 вчера. Вярно, събитието няма съдбовно политическо значение, но е знаково за 28-те години демокрация, в които живеем. Целият този период освен всичко друго бе и битка за
  • Голямата промяна в годината на Тръмп

    Откъдето и да погледнеш, връщането на капитали и работни места обратно в САЩ си е икономически национализъм ЕДНА новина отвъд Атлантика остана незабелязана и неоценена. А тя бележи историческа промяна в институционалното отношение на американската държава към корпоративната политика на американските компании.