Като нищо ще изкарат Путин наследник на руските царе

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6369979 www.24chasa.bg

Хибридна историография. Напоследък пак започна да се подхвърля версията как членовете на руската царска фамилия не били разстреляни. Оцелели. Ленин дори ги бил спасил.

Версията за оцелялото царско семейство, която от дълги години се лансира от Руската православна църква, много добре пасва на програмата на Путин да заличи Октомврийската революция от историята на Русия. За всички тях ДНК тестовете, които отново доказаха разстрела, нямат особена валидност.

Според една от версиите наследникът на трона се превъплътил в Алексей Косигин, извършил чудотворни икономически реформи в Съветския съюз през 60-те години, като Чудотвореца Владимир Путин в днешни дни. Няма да се учудя, ако Путин се окаже извънбрачен син на Косигин или негов незнаен племенник и единствен наследник. Така всичко ще си дойде на мястото.

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Когато партийните кавги изместят смисления дебат

    България, оказа се, е сложила прът в колелата на Истанбулската конвенция на европейско равнище. Защото, когато една от държавите изрази несъгласие и няма единодушие, няма как ЕС да прилага конвенцията. Все пак различни държави, които вече са я ратифицирали, могат да си я прилагат.  Така че не бива да се правят трагедии - около Истанбулската
  • Колко струва човешкият живот

    Трябва методика за определяне на имуществените вреди и издръжката на децата на загиналия да е гарантирана МАКСИМАЛЕН размер за неимуществени вреди е добре да има само ако се създаде методика за определяне на имуществените вреди и застрахователят да ги покрива до определен размер, гарантиращ издръжката на децата на загиналия.