Като нищо ще изкарат Путин наследник на руските царе

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6369979 www.24chasa.bg

Хибридна историография. Напоследък пак започна да се подхвърля версията как членовете на руската царска фамилия не били разстреляни. Оцелели. Ленин дори ги бил спасил.

Версията за оцелялото царско семейство, която от дълги години се лансира от Руската православна църква, много добре пасва на програмата на Путин да заличи Октомврийската революция от историята на Русия. За всички тях ДНК тестовете, които отново доказаха разстрела, нямат особена валидност.

Според една от версиите наследникът на трона се превъплътил в Алексей Косигин, извършил чудотворни икономически реформи в Съветския съюз през 60-те години, като Чудотвореца Владимир Путин в днешни дни. Няма да се учудя, ако Путин се окаже извънбрачен син на Косигин или негов незнаен племенник и единствен наследник. Така всичко ще си дойде на мястото.

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Народът тръгна пак на път, карайте внимателно

    Пак се събират няколко почивни дни и народът отново тръгна на път. Едни се запътиха за последно до българското море, други хиляди се наредиха в колони към Гърция, трети ще помагат за гроздобера или просто ще празнуват. Но нека всички да не забравят най-важното - за да има празник, дано всеки да стигне жив и здрав там, закъдето е тръгнал.
  • Дойде ли време да спрем да местим стрелките?

    Двойното време е нелогичен анахронизъм ЛЯТНОТО часово време като организация на светлата част от денонощието, е въведено исторически като мярка за икономия на електрическа енергия за осветление. По-късно, набрало инерция, то се мотивира и като мярка за повишаване на качеството на живота. Приключи обществената консултация на Европейската комисия,