Като нищо ще изкарат Путин наследник на руските царе

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6369979 www.24chasa.bg

Хибридна историография. Напоследък пак започна да се подхвърля версията как членовете на руската царска фамилия не били разстреляни. Оцелели. Ленин дори ги бил спасил.

Версията за оцелялото царско семейство, която от дълги години се лансира от Руската православна църква, много добре пасва на програмата на Путин да заличи Октомврийската революция от историята на Русия. За всички тях ДНК тестовете, които отново доказаха разстрела, нямат особена валидност.

Според една от версиите наследникът на трона се превъплътил в Алексей Косигин, извършил чудотворни икономически реформи в Съветския съюз през 60-те години, като Чудотвореца Владимир Путин в днешни дни. Няма да се учудя, ако Путин се окаже извънбрачен син на Косигин или негов незнаен племенник и единствен наследник. Така всичко ще си дойде на мястото.

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Инсулта пак ли с аспирин ще го лекуват

    Нормално е здравната каса да пести всеки лев, за да може да се лекуват повече и по-качествено всички българи. Когато обаче се вгледаме в цените за лечение на инсулти, очевидно се стига до парадокс. Уж не са по-малко парите за клиничната пътека, но реално когато се стигне до конкретно лечение, ако то е от по-модерния вариант като тромболизата
  • Защо арабите - 5% от населението на света, са половината от бежанците

    Петродоларовите икономики вече не изглеждат толкова впечатляващи РЕДИЦА промени настъпиха в арабския регион през изминалите десетилетия, за съжаление, не с положителен знак. Днес петродоларовите икономики, които доскоро се къпеха в златен дъжд, заделяйки огромни средства за инфраструктурни проекти, не изглеждат вече така впечатляващи.