Като нищо ще изкарат Путин наследник на руските царе

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6369979 www.24chasa.bg

Хибридна историография. Напоследък пак започна да се подхвърля версията как членовете на руската царска фамилия не били разстреляни. Оцелели. Ленин дори ги бил спасил.

Версията за оцелялото царско семейство, която от дълги години се лансира от Руската православна църква, много добре пасва на програмата на Путин да заличи Октомврийската революция от историята на Русия. За всички тях ДНК тестовете, които отново доказаха разстрела, нямат особена валидност.

Според една от версиите наследникът на трона се превъплътил в Алексей Косигин, извършил чудотворни икономически реформи в Съветския съюз през 60-те години, като Чудотвореца Владимир Путин в днешни дни. Няма да се учудя, ако Путин се окаже извънбрачен син на Косигин или негов незнаен племенник и единствен наследник. Така всичко ще си дойде на мястото.

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Бързо с новите правила срещу крадците на ток

    Години наред у нас съществува парадокс - да крадеш ток, е по-изгодно, отколкото ако плащаш като съвестен абонат. “24 часа” акцентира върху него още през 2016 г., а преди десетина дни вестникът направи нова дискусия по темата. И на нея стана ясно, че вече бизнесът краде повече ток от циганите. Последният случай от София го доказва.
  • 111-ото място не е вярно!

    Идеята за подреждането на страни по свобода на медиите е абсурдна. Положението или е добро, или лошо Изчаках един ден да отминат страстите, за да кажа: класацията, която ни слага на 111-о място по свобода на медиите, е с кашкавалени крака. Балон. Имаме си проблеми в медиите, но тази класация всъщност е един от тях. Ето защо смятам така: 1.