Депутатът Антон Тодоров забравя, че мумиите нямат мозък

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6483486 www.24chasa.bg

Не знам дали трябва да правя излишно популярен депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, но това, което той си позволи сутринта в студиото на Виктор Николаев, минава границите на допустимото безобразие, с което сме свикнали.

Да напишеш книга срещу Бойко Борисов и обкръжението му, наричайки ги шайка, а после да приемеш да станеш депутат от ГЕРБ, е нещо, което в най-добрите традиции на българския политически живот определяме като гьонсуратлък. И което отдавна вече не ни гнуси, уви.

Вероятно ние, журналистите, имаме огромна вина за това, че Тодоров въобще съществува в медийното пространство.

Вярно е, че този човек може да бъде много смешен. Особено когато излезе на трибуната на Народното събрание и се самоопредели като мумия, която не яде, не спи и винаги се завръща. Явно забравяйки основната характеристика на всяка мумия – липсата на мозък.

Чували сме грандиозни безсмислици, изговорени от депутати, но днес в сутрешния блок на Нова телевизия народният представител Тодоров си позволи да заплаши журналиста Виктор Николаев, че ще си загуби хляба, ако задава определени въпроси.

Това е абсолютно недопустимо поведение, особено за член на управляващото парламентарно мнозинство! И за това трябва незабавно и категорично да му бъде потърсена политическа отговорност. В противен случай за всичко казано и направено от този човек оттук нататък ще трябва да държим отговорен лично премиера Бойко Борисов.