Спас ще ви качи и на Луната, без да се усетите

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6490039 www.24chasa.bg

Човек се представял във фейсбук с партизанското име Александър Николов от Париж, а всъщност бил Спас от благоевградско село. Но ударите му трябва да се изучават в учебниците. Не само по съвременна криминалистика, но и в журналистическите програми. (Виж 7-а стр.)

Защото той до такава степен се е вживял в измисления си образ, че е накарал мнозина умни и интелигентни хора да му повярват и да му позволят да ги лъже безпроблемно.

И журналистите също са хора, и те са сред излъганите. Бил е дори компетентен коментатор в някои електронни медии. Както се казва, на фона на неговото изпълнение телефонните измамници направо бледнеят. Защото с творчески подход Спас ще ви качи и на Луната, и на Марс, без да се усетите. Макар че както всички измамници и той разчита на наивността на хората, а често - и на глупостта. Затова внимавайте някой ден да не се окажете подлъгани не само от телефонни измамници, но и от такива фейсбук таланти като Спас-Александър от Париж.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Учителите са по-важни от нова апаратура

    Идеята само болниците, които имат модерна и нова апаратура, да могат да обучават специализанти и студенти по медицина, по принцип е добра. Защото няма как бъдещите лекари да станат добри, ако не са виждали модерните апарати, на които им предстои да работят в практиката си утре. А и няма как да бъдат конкурентни на онези свои колеги