Спас ще ви качи и на Луната, без да се усетите

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6490039 www.24chasa.bg

Човек се представял във фейсбук с партизанското име Александър Николов от Париж, а всъщност бил Спас от благоевградско село. Но ударите му трябва да се изучават в учебниците. Не само по съвременна криминалистика, но и в журналистическите програми. (Виж 7-а стр.)

Защото той до такава степен се е вживял в измисления си образ, че е накарал мнозина умни и интелигентни хора да му повярват и да му позволят да ги лъже безпроблемно.

И журналистите също са хора, и те са сред излъганите. Бил е дори компетентен коментатор в някои електронни медии. Както се казва, на фона на неговото изпълнение телефонните измамници направо бледнеят. Защото с творчески подход Спас ще ви качи и на Луната, и на Марс, без да се усетите. Макар че както всички измамници и той разчита на наивността на хората, а често - и на глупостта. Затова внимавайте някой ден да не се окажете подлъгани не само от телефонни измамници, но и от такива фейсбук таланти като Спас-Александър от Париж.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Лъсна червената боя южно от кръста на академиците

    Лъсна червената боя южно от кръста на академиците

    Един ден продължи загадката какво искат да кажат тези т.нар. разгневени академици. Които публикуваха възвание, което директно призоваваше към престъпление от специалната част на Наказателния кодекс - смяна на законоустановената власт. Този призив изглеждаше смешен и налуден, защото тези въпросни академици нито могат да вземат властта
  • Каубойско яке и как всичко е наред

    Каубойско яке и как всичко е наред

    Кога за последно у нас някой музикант е изказал проблемите на големи маси хора, така че да крещят в синхрон От доста време насам имам навика да си пускам цели концерти на най-различни групи - стари и нови. Бих излъгал, че го правя с дълбоката цел да направя сравнение между поколенията, да се потопя в атмосферата на някой жанр или да оценя