Прокурорите да са повече подозрителни

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6493719 www.24chasa.bg

Сагата с измамника Александър-Спас набира скорост и нови измерения, след като се оказа, че дори прокурори са паднали в мрежата на ловкия лъжец. (Виж 1-а стр.)

Стигна се дотам, че в същото фейсбук пространство, превърнало се в батална сцена на измамените от Александър-Спас, да се вдигат призиви: Излъгани от всички страни, оплаквайте се!

Историята с измамените прокурори, които така и не стигнали до сцената на миланската опера, обаче идва като черешката на тортата. За останалите потърпевши, повярвали на честна дума на нашенския Остап Бендер, може и да се търсят всякакви логични оправдания. Включително, че са били прекалено наивни и доверчиви. Но все пак прокурорите са хора, които всеки ден работят със закона, срещат в практиката си какви ли не автори на престъпни схеми и точно затова те би трябвало да бъдат повече подозрителни, с по-голям усет към подобни измамници. Затова, ако ще тръгват към Милано, да имат едно наум.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Покрай битките за климата левицата забрави неравенството

    Покрай битките за климата левицата забрави неравенството

    Не само климатична “бомба” заплашва планетата - увеличаващата се пропаст между свръхбогати и бедни е идеална хранителна среда да разцъфнат популизми, екстремизми и всякакви други -изми, които обещават разрушителни социални трусове. В наши дни, изглежда, взривоопасното развитие на технологиите в един все по-глобален свят води до увеличение на
  • Каубойско яке и как всичко е наред

    Каубойско яке и как всичко е наред

    Кога за последно у нас някой музикант е изказал проблемите на големи маси хора, така че да крещят в синхрон От доста време насам имам навика да си пускам цели концерти на най-различни групи - стари и нови. Бих излъгал, че го правя с дълбоката цел да направя сравнение между поколенията, да се потопя в атмосферата на някой жанр или да оценя