Внимание, българки!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6501215 www.24chasa.bg

Върви нечистоплътно заклеймяване на българките в Гърция

“Всички жени са курви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена.” Казвайки го, Наполеон не е визирал етнос, а пол. Следователно слагането на рамка за жените от конкретна географска област само по себе си показва липса на самочувствие.

Нечистоплътно е в страна като Гърция, където работят и се грижат за комфорта на гръцките жени над 200 000 българки, и 5 милиона туристи, които инвестират в икономиката на държавата, да се поставят под общ знаменател всички, превръщайки етноса българин в нарицателно за престъпник.

“Във всяко стадо има мърша” и това засяга всяка народност. Поставянето на етикети на един цял етнос заради две-три изключения е показател за безпомощност.

Последните две престъпления, извършени в Гърция в рамките на последните седмици, са доказателство, че всяка нация има своите черни овце, че дори и гръцката.

Дошло е време гръцкото общество да слезе от Олимп. Прехвърлянето на вина и насаждането на расистки убеждения омаловажава Древна Гърция, пред която всички коленичим. А и нека ни го признаят гъркините. Едни от най-добре развиващите се и работещи бизнеси в Гърция въпреки многогодишната икономическа криза са... фитнесът и детективските услуги. И двете направления се развиват мощно заради конкуренция в лицето на прииждащите от 90-те г. по-симпатични жени от север.

Гръцките жени не се славят с хубост и снажност, но пък за сметка на това са гледани и глезени жени, които за разлика от домашните си помощнички прекарват времето си в харчене на пари. А епилацията все още им е сравнително далече от възгледите за естетика.

Вероятно заради това и гръцките мъже са неудържими в похожденията си. Именно този дисбаланс между мерак и природни дадености създава една особена ненавист между живелите години наред в спокойствие гръцки матрони.

Отначало се гледа с пренебрежение на по-бедничките, но пък доста красиви съседки от север. Постепенно обаче, губейки юздите, именно на тях се прехвърлят уродливите черти на узурпаторки с леко поведение, които едва ли не разрушават вековното спокойствие на гръцкото семейство.

Стига се дотам, че преди 10-ина години се създава организация на гъркините, изоставени заради българки. Нещата отиват към омраза и война, а както знаем, в любовта и на война всички средства са позволени.

Освен че са по-снажни и напористи, нашенските амазонки имат и едно друго предимство. Те пристигат в Гърция с идеята да работят. За разлика от местните жени, които като част от традиционното и пасторално семейство никога не са го правили.

Затова, уважаеми съседки, не търсете вината и първа възможност да заклеймите българките. Конкурентоспособни ли сте?

  • Деница Сачева заслужава похвала, че изръмжа на т.нар. майки

    Деница Сачева заслужава похвала, че изръмжа на т.нар. майки

    Министър Деница Сачева заслужава похвала, че честно каза това, което си мислят хиляди, че т.нар. майки на деца с увреждания превърнаха в професия демонстрирането на уврежданията им и присламчването към всякакви демонстрации. Разбира се, че е ужасно да имаш дете, на което се налага да се движи с количка
  • Да блокираш - за всички е гадно

    Да блокираш - за всички е гадно

    Гадно е, нали? Да ти блокират пътя и да не можеш да се прибереш вкъщи. Да опиташ да заобиколиш, но пак да се окажеш блокиран. Да си с чувството, че си невинен в затвор или птица в клетка. Да се питаш: “Защо сега точно на мен ми нарушават правата?” Но пък когато пред колоната от автомобили с вече проклинащи момента шофьори и пътници се изправи