Как да се справим с третия пол и четвъртата раса

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6648014 www.24chasa.bg

Ямурлуци, литаци, цървули и пендари ще прогонят сексуалното разтрояване

Честита Нова година, отслабвате ли вече? По мои скромни изчисления само в рамките на България годишно се свалят по 60 до 90 милиона килограма, които около Коледа се качват отново, за да има какво да правим и в следващата година. Аз миналата също си поставих за цел да олекна с 10 и ми остават само още 12, за да успея.

Вероятно това разминаване е от пола ми. Жените по-трудно смятат и по-трудно свалят. Забелязала съм, че за да ти се лепне филия с лютеница на ханша, са нужни около две минути хапване, за да я свалиш оттам обаче - поне два месеца глад. А как се гладува при толкова празници? Като почнем от Коледа и чак до Трифон Зарезан сме все по софрите. После тамън приключи сезонът на руската салата и дойде сезонът на барбекюто. В тоя живот, ако си жена, ще си ходиш все гладна и в повечето случаи дебела.

Аз съм гладна от

едно 19 години, дебела съм само между Нова година и Коледа. При мъжете знам, че е по-лесно - шкембе се прави дълго и упорито. Но един път дойде ли, край, остава. Както казваше един приятел, изтървеш ли цимент и шкембе, няма връщане назад. Интересно как е при третия пол?

Много се изприказва за него последните дни, чак взех да се обърквам вече кой стои зад него? Наистина ли, както твърдят патриотите, това са иранските травестити и ако да, те бежанци или терористи са? Това днес е по-важно от подробностите като пол и килограми. Според групата консервативни християни и православни патриот България се готви да подпише Истанбулската конвенция, с която уж ще се борим срещу домашното насилие, а всъщност ще допуснем да ни завладее третият пол. Това звучи малко като четвъртата раса, но не мисля, че консервативните християни имат сходни виждания със Сашка Васева, която от години я чака около Дупница. Според нашите консерватори с третия пол е осеян пътят към ада и с него се цели откъсването ни от нашия Бог и ангелите му небесни. Обаче, ако ще се позоваваме на Библията, аз не съм сигурна, че Бог има нещо общо с деленето на полове и въобще той хич не внимава при боравенето с тях. Само да си припомним как е създал най-висшето си творение – човека. От калта, която си е в женски род, направил Адам, а от реброто му, което пък е в среден - Ева. После Адам и Ева родили Каин и Авел. Според мен милостивият старец изобщо не се вживява в детайли като пол, семейство, кръвосмешение и самотен секс, тоест секс сам със себе си, така че няма защо да го призоваваме за свидетел. Да не говорим пък за ангелите, които във всичките евангелия са безполови. В смисъл – нито мъже, нито жени. Ако се наложи да минават граници, те ще са от тия, дето ще пишат в третата графа на документите “пол – друг”.

Патриотичният фронт и приятели обаче са чувствителни на тема “минаване на граници”. Разбирам ги – като дърпаш бабички по браздата, е по-хубаво да знаеш бабичка ли шамариш, дядо ли, или две в едно. Макар че мисля, че Валери Симеонов би могъл да бъде спечелен за каузата с третия пол. Признаването му би означавало, че ще възникне нужда от още тоалетни по границите, а още тоалетни означава още лентички за прерязване и още репортажи.

За да се противостои на опасността от морално и сексуално разтроение, някои патриотични училища в столицата предложиха децата да ходят вместо с униформи с носии. Какво е общото между носиите и третия пол ли? Ами нищо, ма то и какво е общото между училището и народните носии, също не стана ясно освен възможността някоя фирма да продаде няколко милиона носии от раз. Освен това носиите биват за моми и за момци, за трети пол няма. Някои по-патриотично настроени политици пък стигнаха дотам в опазването на двата изконни български пола, че предложиха

в български

носии

в София да

заседават и

евродепутатите Разбираемо е, в тоя Европарламент какви ли не странни типчета се набутват – от собствен опит знаем, та като нищо и някой трети пол ще има. Затова да се предпазим от тях, като ги наметнем с ямурлуци, обуем с папуци, нахлузим им литаци и ги настаним сред грънци и менци. Па като сложи Меркел пафтите, па като накриви Макрон калпака, като засучат мустаци белгийците и запуцат с черешови топчета италианците... току-виж третият пол сам въстане срещу Истанбулската конвенция и блокира подписването ѝ от България.

  • Да стават ли партийните лидери министри, или да стоят в парламента

    Да стават ли партийните лидери министри, или да стоят в парламента

    Докато продължават преговорите за редовно правителство, на дневен ред идва важният въпрос да стават ли партийните лидери министри, или да останат в парламента. Темата е особено актуална, тъй като в новата коалиция (ако подпишат споразумение) лидерите ще са повече от пръстите на едната ръка. За водачите на “Продължаваме промяната” работата е ясна -
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо