Как да се справим с третия пол и четвъртата раса

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6648014 www.24chasa.bg

Ямурлуци, литаци, цървули и пендари ще прогонят сексуалното разтрояване

Честита Нова година, отслабвате ли вече? По мои скромни изчисления само в рамките на България годишно се свалят по 60 до 90 милиона килограма, които около Коледа се качват отново, за да има какво да правим и в следващата година. Аз миналата също си поставих за цел да олекна с 10 и ми остават само още 12, за да успея.

Вероятно това разминаване е от пола ми. Жените по-трудно смятат и по-трудно свалят. Забелязала съм, че за да ти се лепне филия с лютеница на ханша, са нужни около две минути хапване, за да я свалиш оттам обаче - поне два месеца глад. А как се гладува при толкова празници? Като почнем от Коледа и чак до Трифон Зарезан сме все по софрите. После тамън приключи сезонът на руската салата и дойде сезонът на барбекюто. В тоя живот, ако си жена, ще си ходиш все гладна и в повечето случаи дебела.

Аз съм гладна от

едно 19 години, дебела съм само между Нова година и Коледа. При мъжете знам, че е по-лесно - шкембе се прави дълго и упорито. Но един път дойде ли, край, остава. Както казваше един приятел, изтървеш ли цимент и шкембе, няма връщане назад. Интересно как е при третия пол?

Много се изприказва за него последните дни, чак взех да се обърквам вече кой стои зад него? Наистина ли, както твърдят патриотите, това са иранските травестити и ако да, те бежанци или терористи са? Това днес е по-важно от подробностите като пол и килограми. Според групата консервативни християни и православни патриот България се готви да подпише Истанбулската конвенция, с която уж ще се борим срещу домашното насилие, а всъщност ще допуснем да ни завладее третият пол. Това звучи малко като четвъртата раса, но не мисля, че консервативните християни имат сходни виждания със Сашка Васева, която от години я чака около Дупница. Според нашите консерватори с третия пол е осеян пътят към ада и с него се цели откъсването ни от нашия Бог и ангелите му небесни. Обаче, ако ще се позоваваме на Библията, аз не съм сигурна, че Бог има нещо общо с деленето на полове и въобще той хич не внимава при боравенето с тях. Само да си припомним как е създал най-висшето си творение – човека. От калта, която си е в женски род, направил Адам, а от реброто му, което пък е в среден - Ева. После Адам и Ева родили Каин и Авел. Според мен милостивият старец изобщо не се вживява в детайли като пол, семейство, кръвосмешение и самотен секс, тоест секс сам със себе си, така че няма защо да го призоваваме за свидетел. Да не говорим пък за ангелите, които във всичките евангелия са безполови. В смисъл – нито мъже, нито жени. Ако се наложи да минават граници, те ще са от тия, дето ще пишат в третата графа на документите “пол – друг”.

Патриотичният фронт и приятели обаче са чувствителни на тема “минаване на граници”. Разбирам ги – като дърпаш бабички по браздата, е по-хубаво да знаеш бабичка ли шамариш, дядо ли, или две в едно. Макар че мисля, че Валери Симеонов би могъл да бъде спечелен за каузата с третия пол. Признаването му би означавало, че ще възникне нужда от още тоалетни по границите, а още тоалетни означава още лентички за прерязване и още репортажи.

За да се противостои на опасността от морално и сексуално разтроение, някои патриотични училища в столицата предложиха децата да ходят вместо с униформи с носии. Какво е общото между носиите и третия пол ли? Ами нищо, ма то и какво е общото между училището и народните носии, също не стана ясно освен възможността някоя фирма да продаде няколко милиона носии от раз. Освен това носиите биват за моми и за момци, за трети пол няма. Някои по-патриотично настроени политици пък стигнаха дотам в опазването на двата изконни български пола, че предложиха

в български

носии

в София да

заседават и

евродепутатите Разбираемо е, в тоя Европарламент какви ли не странни типчета се набутват – от собствен опит знаем, та като нищо и някой трети пол ще има. Затова да се предпазим от тях, като ги наметнем с ямурлуци, обуем с папуци, нахлузим им литаци и ги настаним сред грънци и менци. Па като сложи Меркел пафтите, па като накриви Макрон калпака, като засучат мустаци белгийците и запуцат с черешови топчета италианците... току-виж третият пол сам въстане срещу Истанбулската конвенция и блокира подписването ѝ от България.

  • Господа запалянковци, сами ще сте си виновни за мачове без публика

    Господа запалянковци, сами ще сте си виновни за мачове без публика

    Господа запалянковци, май предобрихте нещата. След мача на ЦСКА с румънския ЧФР (Клуж) любимият им отбор получава предупреждение от УЕФА за неспазване на противоепидемичните мерки. Нищо чудно това да не остане само предупреждение. Европейската централа обаче няма право да налага наказания заради неспазване на въпросните мерки
  • Бойко Василев

    “Панорама” - журналистика, която не стои в агитките, а между тях

    Всеизвестно е, че не “Панорама” е причина и цел на протеста в петък вечер. Причакването на гости след предаването се е случвало и преди - през 2013-а и през 90-те. Ние уважаваме всичките си гости. Те се събират около една маса и изразяват различни мнения. Каним ги да отговарят на въпроси, а не да търпят публични обиди