Европа на два дроба

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6690115 www.24chasa.bg

Тя трудно ще се чувства заедно, докато е разделена на Европа с чист въздух и Европа с мръсен въздух

Европа на два дроба. Една снимка, която смятам да изпратя на Жан-Клод Юнкер. Той се вълнува много от бъдещето на Европа.

Европа трудно ще се чувства заедно, докато е разделена на Европа с чист въздух и на Европа с мръсен въздух. Изчистването на въздуха на изток, разбира се, не е негова работа, но е добре да знае.

Мръсният въздух е проблем на целия ни континент, както в страните от ЕС, така и съседните страни. Разликата в степента на изток и запад е значителна.

(От фейсбук)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Който пише статиите, на него да се плаща

    В ерата на интернет от доста години се наложи практиката да се препубликуват авторски статии от други издания, без за това да се плаща и една стотинка дори. От това драстично нарушение на авторското право се възползват не само малки ситни като камилчета сайтчета, а и големите интернет гиганти. Но има надежда на това да се сложи край,
  • Трябва да има публична информация за биологичното разнообразие

    Държавата трябва да има открита общодостъпна информационна система Становище, внесено от автора в МОСВ по публикувания на 07.01.2019 г. на интернет страницата на МОСВ проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за биологичното разнообразие (ЗБР). 1. По отношение на необходимостта от промяна в ЗБР През 2017 г.