Слушайте идеите на Соломон Паси

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6715281 www.24chasa.bg

Пет ценни идеи даде дигиталният посланик на България и бивш външен министър Соломон Паси на министрите на туризма в Европейския съюз.

Някой може да си каже, че хляб в неговите идеи няма, защото той вече е извън политиката. Това обаче не е така и самият Паси неколкократно го доказа със солидни аргументи. Той например предложи 9 да е числото за вътрешно набиране на рецепцията във всички европейски хотели. В България това изискване бе въведено преди 2 г., а сега съвсем основателно Паси иска да стане и европейска практика, защото така няма да се губят ценни минути, когато се наложи да се спасява човешки живот. Такава е целта и на единно мобилно приложение за спешни случаи в целия ЕС.

А идеята за дроновете пък ще пренесе туристите в нова ера - най-после сами ще могат да се уверяват къде и какво качество на услугите им предлагат в различните дестинации. Така че не подценявайте идеите на Паси, а се вслушайте в неговата визионерска перспектива.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Защо трябва да вземат книжката на Местан

    Заради трагичния инцидент, при който загина шестмесечно бебе, лидерът на ДОСТ остана без книжка. Както и при наложената му парична гаранция, така и със свидетелството за правоуправление се наложи съдът да се произнася по два пъти. При това стечение на обстоятелствата обаче се изясни, че Местан си е обикновен рецидивист нарушител на пътните
  • 111-ото място не е вярно!

    Идеята за подреждането на страни по свобода на медиите е абсурдна. Положението или е добро, или лошо Изчаках един ден да отминат страстите, за да кажа: класацията, която ни слага на 111-о място по свобода на медиите, е с кашкавалени крака. Балон. Имаме си проблеми в медиите, но тази класация всъщност е един от тях. Ето защо смятам така: 1.