Слушайте идеите на Соломон Паси

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6715281 www.24chasa.bg

Пет ценни идеи даде дигиталният посланик на България и бивш външен министър Соломон Паси на министрите на туризма в Европейския съюз.

Някой може да си каже, че хляб в неговите идеи няма, защото той вече е извън политиката. Това обаче не е така и самият Паси неколкократно го доказа със солидни аргументи. Той например предложи 9 да е числото за вътрешно набиране на рецепцията във всички европейски хотели. В България това изискване бе въведено преди 2 г., а сега съвсем основателно Паси иска да стане и европейска практика, защото така няма да се губят ценни минути, когато се наложи да се спасява човешки живот. Такава е целта и на единно мобилно приложение за спешни случаи в целия ЕС.

А идеята за дроновете пък ще пренесе туристите в нова ера - най-после сами ще могат да се уверяват къде и какво качество на услугите им предлагат в различните дестинации. Така че не подценявайте идеите на Паси, а се вслушайте в неговата визионерска перспектива.

Всичко, което трябва да знаете за:

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • И българите на Острова печелят от Брекзит със сделка

    Най-после! Брюксел и Лондон постигнаха сделка за Брекзит, което дава надежда, че задаващият се хаос с излизането на Великобритания от ЕС може да бъде овладян и поставен в разумни граници и за двете преговарящи страни. И шефът на Европейската комисия Юнкер се зарадва от новината, възторжен е и премиерът Борис Джонсън
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,