Слушайте идеите на Соломон Паси

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6715281 www.24chasa.bg

Пет ценни идеи даде дигиталният посланик на България и бивш външен министър Соломон Паси на министрите на туризма в Европейския съюз.

Някой може да си каже, че хляб в неговите идеи няма, защото той вече е извън политиката. Това обаче не е така и самият Паси неколкократно го доказа със солидни аргументи. Той например предложи 9 да е числото за вътрешно набиране на рецепцията във всички европейски хотели. В България това изискване бе въведено преди 2 г., а сега съвсем основателно Паси иска да стане и европейска практика, защото така няма да се губят ценни минути, когато се наложи да се спасява човешки живот. Такава е целта и на единно мобилно приложение за спешни случаи в целия ЕС.

А идеята за дроновете пък ще пренесе туристите в нова ера - най-после сами ще могат да се уверяват къде и какво качество на услугите им предлагат в различните дестинации. Така че не подценявайте идеите на Паси, а се вслушайте в неговата визионерска перспектива.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • С “24 часа” нещата се случват

    В съботния си брой “24 часа” публикува интервю с депутата Георги Марков със заглавие: “Да отменим изборните поправки! Намеси се, Бойко!”. Там Марков, който винаги казва нещата каквито са, без лицемерие, аргументира позицията си, че за ГЕРБ е по-добре да остави досегашните правила в Изборния кодекс. Очевидно емоционалният му призив бе чут.
  • Трябва да има публична информация за биологичното разнообразие

    Държавата трябва да има открита общодостъпна информационна система Становище, внесено от автора в МОСВ по публикувания на 07.01.2019 г. на интернет страницата на МОСВ проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за биологичното разнообразие (ЗБР). 1. По отношение на необходимостта от промяна в ЗБР През 2017 г.