Здрав дух в здраво президентско тяло

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6766084 www.24chasa.bg

Влезте във форма, откажете пицата. От нея се умира

Запролети се и пак всички сме на диета. Лошо време за избори, нервно време. От напрежение хората започнаха да правят грешки.

В Англия пак се самоуби някакъв руснак - бивш шпионин и настоящ пенсионер. Загина по време на ядене на пица - доста нелепа смърт. Сега всички се питат кой стои зад нея - руснаците ли, американците ли, британците ли... А аз се питам защо един човек, служил на много разузнавания, трябва да умира в пицария, а не в гурме ресторант? Поне на агне да беше умрял, да е ясно за какво е живял, а то - пица. Пенсионерска работа.

Нищо чудно това да е

оригинален начин

на руската

разведка

да съобщи на хората си, че парите за пенсия са свършили. “Ако не се стегнете и не заработите по-ефективно, за вас няма да има и за пица пари даже, ще трябва да ви тровим с банички или не дай боже с парче хляб и глава лук!” Надявам се, че другите пенсионирани агенти са си взели бележка от смъртта на колегата им.

Сигурно се дразните от това, че и аз като Тереза Мей веднага реших, че руснаците са виновни. Прави сте, няма абсолютна никаква причина човек да си помисли такова нещо. Окей, случвало се е в миналото, а и в настоящето да намират враговете на Кремъл отровени, обесени, застреляни, намушкани, сгазени, облъчени с радиация, понякога са им се взривявали автомобилите, друг път апартаментите, но откъде да знаем, че това не е случайност?

Надявам се, че случаят с отровения агент в пицарията в Англия няма да разколебае гласоподавателите в Русия и те отново ще изберат Путин за президент. За него не биха гласували само хора, които са врагове на Русия и въобще чужди агенти според мен. А кой в днешно време иска да е шпионин и руски враг?

Според мен, ако в следващите дни Великобритания, САЩ, Германия и Франция наистина се заслепят толкова от ненавистта си към Русия, че продължат да я заплашват с ответни мерки, руският народ ще излезе по улиците на родината си и

ще помоли Путин

не само да стане

президент

още веднъж, а и да си остане на този пост завинаги. Защото кой друг би могъл да ги защити от нелепата и необяснима омраза на гнилия Запад?

Но всъщност исках да кажа за диетите. Сега разбрахте ли защо е вредно да се яде пица? А и по принцип, ако ще се вталявате, по-добре пробвайте със спорт. Няма човек, който да може да прави коремно възнасяне на лост и да не изглежда добре. С което не искам да кажа, че Каракачанов изглежда зле, в никакъв случай. Но президентът определено смая публиката с формата си. Сигурно сте видели как небрежно се превъртя на лоста при посещение при спецчастите оня ден. Чудесен ход от негова страна, сега всички критикари ще замлъкнат. Даже и аз си помислих: “Виж как хубаво се върти на лоста, какво значение има, че се остави така да го нас.ре патриарх Кирил!” Ако преди това Деси не го беше изложила с ония дантели в президентството, сега щяхме всички вече да сме забравили за проблемите с руската визита. Но тя пък как можа да се яви на приема в абсолютно същия тоалет като Илияна Йотова? Мисля, че пиарите им в бъдеще трябва да стиковат нещата. Ето как може да звучи подготовката:

Ало, от кабинета на вицепрезидентката звъня. Довечера тя ще носи черен корсаж и червени дантели, косата ще е на кок.

Ааа, не, моля ви се, ние с мъжа на шефката сме истински президент, не просто някакви вице. Така че кокът и червеното са за нас.

Ма моля ви се, червеното е цветът на партията ни, на героите, които са загивали. Така де, Йотова идва с червеното и точка.

Ако Йотова дойде в червено, Деси ще дойде с 10-сантиметровия ток и ще стои пред нея през цялото време!

Добре, няма да е на кок, но червените дантели ги вземаме ние.

Ок, червени, но не дантели. Дантелите са за съпругата все пак.

Вижте, Йотова държи на тоалета, който е избрала. Президентът е издигнат от нейната партия и тя ясно каза, че той не бива и да си помисля...

Той президентът няма да е с дантели, жена му само.

Добре, добре. Червеното за нас, дантелите за вас, Илияна ще е на кок, Деси да дойде с равни подметки. И пет дни да не влиза във фейсбука си.

Имаме сделка!

Комуникацията

може да реши

много проблеми,

казвам ви. И спортът също. Каракачанов, макар и да не умее да прави коремни възнасяния, също го осъзнава. Затова и предложи да се върнат казармите отново, че момчетата ни да стават отново истински мъже. Мисля, че това е чудесна идея. 1000-2000 млади мъже затворени по две години в едно спално помещение – къде другаде да поставиш на изпитание мъжа в себе си, ако не при такива условия. А и ако не друго, поне ще се научат да се въртят на лост. За да станеш президент на България, като че ли това напълно стига.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Връщайте децата в училище, за добро е!

    Лош пример дава училището в Ботевград, в което при една проверка се оказа, че 57% от децата отсъстват от часовете. Това е прекалено висок процент, за да се очаква в края на годината какъвто и да било добър резултат. Представете си класна стая с 25 ученици, а на чиновете има-няма десет-единайсет деца.
  • Мотиви за нова конституция за по-добра България

    Обикновено НС може да я направи в края на мандата си, после Велико да я приеме и да продължи като обикновено За 30 г. демократични промени в България се проявиха заложени в конституцията противоречия, които доведоха до противопоставяне на институциите, а не до тяхното взаимодействие. А институционалното взаимодействие трябва да е принцип в