За да има мир, Таско в Сибир! Без компютър

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6872682 www.24chasa.bg

Таско Ерменков, народен представител, един от първите редици на БСП, демонстрира колко безотговорен става човек в интернет. С фалшива новина подплаши 2 милиона софиянци, че има отрова във водата, която пият. Вероятно може да се оправдае, че е бил загрижен, само попитал дали някоя институция няма да го опровергае.

Истината е, че Таско е хибридно оръжие. И за безотговорните си писаници във фейсбук трябва да бъде наказан. Както от избирателите си, така и от партията си. Но и от съдебната система. За всяване на паника и в момента има текстове в Наказателния кодекс. Прокуратурата трябва да се задейства, а съдът много бързо поне да забрани на Таско достъпа до компютър.

Тези призиви вероятно ще се видят остри на доста хора. Но в любимата на Ерменков Русия за разпространение на паника Таско щеше да отиде поне за няколко години в Сибир. Без компютър.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Кон за кокошка - това са заменките за едни 80 млн. лв.

    Кон за кокошка - това са заменките за едни 80 млн. лв.

    Заменките на гори - това е една от грозните метафори на прехода, за която сега държавата ще си търси 80 милиона лева. И дано да успее! Защото по времето на правителството на тройната коалиция (2007 - 2009 г.) под формата на въпросните заменки бяха раздадени уедрени безценни парцели земя все по Черноморието, а и в други курорти срещу жълти стотинки
  • Тротинетките с каски? И футболистите играят с кори (Видео)

    Тротинетките с каски? И футболистите играят с кори (Видео)

    Изглежда доста готино да свалиш каската си. Е, по-яко е, когато си на мотор, но скоро ще трябва и на тротинетка. И нека противниците на идеята не забравят, че и футболистите играят с кори.  Още по темата с правилата за тротинетки вижте във видеозавещанието на седмицата с Димитър