Имаш един милион? Най-добре е да инвестираш

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6950806 www.24chasa.bg

Нямаме нищо против богатите. Както се казва, изработили са си парите. Едни - с ум и находчивост, други - с къртовски труд, трети - с комбинативност или просто с повече късмет. Всеки както може.

Но за какво се харчат спечелените пари, обичайно ли е да се хвърли например един милион за покупки на лъскави луксозни вещи само за една година? Ами не е съвсем. И не за друго, а защото хората, които имат един милион, би трябвало да помислят каква инвестиция да направят, а не какви дрънкулки (включително и скъпи коли, жилища и яхти) могат да напазаруват.

Богатите държави затова са постигнали просперитет - защото заможните хора влагат парите си в инвестиции, произвеждат и разкриват нови работни места и така логично помагат да расте броят на състоятелните граждани. А когато има повече такива хора, тогава и държавата става по-богата, по-добре живеят хората в нея, не само най-богатите. Затова, ако имате един милион, най-добре е да направите инвестиция!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • По-добре камери, отколкото мощни коли за КАТ

    Идеите и мерките срещу шофьорите нарушители стават все повече и е ясно, че целта е една - да станат по-малко нарушенията на пътя, както и да се намали броят на ранените и жертвите при катастрофи в България. Сега ни съобщават, че ще се поставят още от новите по-прецизни камери, които да засичат по-точно нарушителите по пътищата и да не им
  • Трябва да има публична информация за биологичното разнообразие

    Държавата трябва да има открита общодостъпна информационна система Становище, внесено от автора в МОСВ по публикувания на 07.01.2019 г. на интернет страницата на МОСВ проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за биологичното разнообразие (ЗБР). 1. По отношение на необходимостта от промяна в ЗБР През 2017 г.