Имаш един милион? Най-добре е да инвестираш

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6950806 www.24chasa.bg

Нямаме нищо против богатите. Както се казва, изработили са си парите. Едни - с ум и находчивост, други - с къртовски труд, трети - с комбинативност или просто с повече късмет. Всеки както може.

Но за какво се харчат спечелените пари, обичайно ли е да се хвърли например един милион за покупки на лъскави луксозни вещи само за една година? Ами не е съвсем. И не за друго, а защото хората, които имат един милион, би трябвало да помислят каква инвестиция да направят, а не какви дрънкулки (включително и скъпи коли, жилища и яхти) могат да напазаруват.

Богатите държави затова са постигнали просперитет - защото заможните хора влагат парите си в инвестиции, произвеждат и разкриват нови работни места и така логично помагат да расте броят на състоятелните граждани. А когато има повече такива хора, тогава и държавата става по-богата, по-добре живеят хората в нея, не само най-богатите. Затова, ако имате един милион, най-добре е да направите инвестиция!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Има ли чума, или не, думата да е на експертите

    Кажи-речи половината лято мина под знака на чумата по козите и овцете в Странджа. Броженията дойдоха преди всичко от една група хора, които се втурнаха да защитаваг козите на баба Дори, включиха се дори и политическите опоненти на правителството. Направи се внушението, че властта не мисли за народа,
  • Дойде ли време да спрем да местим стрелките?

    Двойното време е нелогичен анахронизъм ЛЯТНОТО часово време като организация на светлата част от денонощието, е въведено исторически като мярка за икономия на електрическа енергия за осветление. По-късно, набрало инерция, то се мотивира и като мярка за повишаване на качеството на живота. Приключи обществената консултация на Европейската комисия,