Гърците ще прецакат батките с тия джапанки

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6995259 www.24chasa.bg

Август и септември са месеците за голямото нашествие на българите по гръцките плажове. Важно е обаче да знаят, че има забрани, различни от българските правила за движение по пътищата, а глобите са направо солени, при това гарантирано се заплащат без никакво увъртане.

Наказанията се налагат по административен, а не по съдебен ред и влизат в сила веднага. Така че тук няма как да влизате в спор с гръцкия катаджия и да търсите вратичка. Нарушите ли правилата, шансът да се измъкнете е минимален. Ако глобата се плати до 10 дни (в пощата или общината), сумата се намалява наполовина, така че всеки да си прави сметката.

Жалко само за българските батки - всички тези изисквания за каране без джапанки и да не са голи до кръста направо ще им разсипят стайлинга. Как сега ще слизат от ес класата, ако не са боси и по потник, не е ясно. Но те да му мислят за потенциалния риск това да се превърне в драмата на гръцкото им море.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Опасни завои! Отваряйте си очите

    Какво става, ако изпуснете завой? Вариантите са само два - отивате в насрещното, или излитате в канавката. И при двете възможности опасността е огромна. Доказва го фактът, че половината от жертвите при катастрофи на завой сами са виновни. И още други 39% са загинали след черен удар след изпреварване в завой.
  • Защо арабите - 5% от населението на света, са половината от бежанците

    Петродоларовите икономики вече не изглеждат толкова впечатляващи РЕДИЦА промени настъпиха в арабския регион през изминалите десетилетия, за съжаление, не с положителен знак. Днес петродоларовите икономики, които доскоро се къпеха в златен дъжд, заделяйки огромни средства за инфраструктурни проекти, не изглеждат вече така впечатляващи.