Гърците ще прецакат батките с тия джапанки

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6995259 www.24chasa.bg

Август и септември са месеците за голямото нашествие на българите по гръцките плажове. Важно е обаче да знаят, че има забрани, различни от българските правила за движение по пътищата, а глобите са направо солени, при това гарантирано се заплащат без никакво увъртане.

Наказанията се налагат по административен, а не по съдебен ред и влизат в сила веднага. Така че тук няма как да влизате в спор с гръцкия катаджия и да търсите вратичка. Нарушите ли правилата, шансът да се измъкнете е минимален. Ако глобата се плати до 10 дни (в пощата или общината), сумата се намалява наполовина, така че всеки да си прави сметката.

Жалко само за българските батки - всички тези изисквания за каране без джапанки и да не са голи до кръста направо ще им разсипят стайлинга. Как сега ще слизат от ес класата, ако не са боси и по потник, не е ясно. Но те да му мислят за потенциалния риск това да се превърне в драмата на гръцкото им море.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Политики срещу лошата демография, не само приказки

    Населението на България може да падне под 6 млн. през 2040 г. Печалният извод e на екип от Института за изследване на населението и човека при БАН. Тенденцията обаче не е от вчера и далеч не е само българска - населението на цяла Европа застарява. Да, повод е за черногледство, но то няма да реши проблема.
  • Властелинът на професорите

    Последните научни открития на Иво Христов от БСП за подмолната информационна война на Холивуд срещу Русия ТРЯБВА ли задължително да си луд, или надрусан, за да откриваш закодирани послания на световната конспирация в класически произведения и филми? В “От местопрестъплението” все дават сюжети с мрачни, лабилни индивиди,