Гърците ще прецакат батките с тия джапанки

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6995259 www.24chasa.bg

Август и септември са месеците за голямото нашествие на българите по гръцките плажове. Важно е обаче да знаят, че има забрани, различни от българските правила за движение по пътищата, а глобите са направо солени, при това гарантирано се заплащат без никакво увъртане.

Наказанията се налагат по административен, а не по съдебен ред и влизат в сила веднага. Така че тук няма как да влизате в спор с гръцкия катаджия и да търсите вратичка. Нарушите ли правилата, шансът да се измъкнете е минимален. Ако глобата се плати до 10 дни (в пощата или общината), сумата се намалява наполовина, така че всеки да си прави сметката.

Жалко само за българските батки - всички тези изисквания за каране без джапанки и да не са голи до кръста направо ще им разсипят стайлинга. Как сега ще слизат от ес класата, ако не са боси и по потник, не е ясно. Но те да му мислят за потенциалния риск това да се превърне в драмата на гръцкото им море.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Щом има пропуск за цигарите, бързо да има и поправка

    Производството на нелегални цигари се оказа пропуснато от Наказателния кодекс.  Така - волно или неволно, заради тази дупка в българското законодателство държавата се е превърнала в нещо като стимулиращ фактор за производството и разпространението на контрабандни цигари. И се е стигнало дотам, че този бизнес да стане по-печеливш и от бизнеса с
  • Дойде ли време да спрем да местим стрелките?

    Двойното време е нелогичен анахронизъм ЛЯТНОТО часово време като организация на светлата част от денонощието, е въведено исторически като мярка за икономия на електрическа енергия за осветление. По-късно, набрало инерция, то се мотивира и като мярка за повишаване на качеството на живота. Приключи обществената консултация на Европейската комисия,