Гърците ще прецакат батките с тия джапанки

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6995259 www.24chasa.bg

Август и септември са месеците за голямото нашествие на българите по гръцките плажове. Важно е обаче да знаят, че има забрани, различни от българските правила за движение по пътищата, а глобите са направо солени, при това гарантирано се заплащат без никакво увъртане.

Наказанията се налагат по административен, а не по съдебен ред и влизат в сила веднага. Така че тук няма как да влизате в спор с гръцкия катаджия и да търсите вратичка. Нарушите ли правилата, шансът да се измъкнете е минимален. Ако глобата се плати до 10 дни (в пощата или общината), сумата се намалява наполовина, така че всеки да си прави сметката.

Жалко само за българските батки - всички тези изисквания за каране без джапанки и да не са голи до кръста направо ще им разсипят стайлинга. Как сега ще слизат от ес класата, ако не са боси и по потник, не е ясно. Но те да му мислят за потенциалния риск това да се превърне в драмата на гръцкото им море.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Срам за баретата с откупа, но има ли и други в схемата

    В най-скоро време зевзеците ще родят поредния афоризъм на нашето време, който ще гласи нещо от рода: “Ако ви откраднат джипа, за нищо на света недейте да звъните на позната барета”. Най-малкото защото ще ви поиска откуп, а отгоре на всичкото няма и да ви върнат откраднатата кола. Вярно, че във времената на мутрите ченгета и престъпници вършееха
  • Светият синод: Защитата на детските права не означава омаловажаване на семейството

    В проекта за национална стратегия за детето липсват мерки за превенция на киберзависимост и информационна безопасност* СВЕТИЯТ синод подкрепя инициативата на Министерския съвет на България чрез усилията на експертите от Държавната агенция за закрила на детето да се разработи, предложи за обществено обсъждане и приеме от държавните институции