Когато на пияния нападател му се разминава

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7011101 www.24chasa.bg

300 лв. струва кроше по лицето на камериерка в хотел на Златни пясъци. С толкова се е отървал почерпен австрийски турист, който си го изкарал на горката жена в 10 сутринта. Шумно чистела стаята до неговата, та затова. 

Какво са 300 лв. и 24-часов престой в ареста за грубиянина? Нищо! Жената е в шок, тялото ѝ е в синини, а той дори не ѝ се извинил. Пред съда австриецът обяснил: “Не знам защо съм постъпъл така, боли ме главата! Съжалявам!". Също като пияния швед, който шутира пак камериерка в друг хотел по Черноморието миналата година. Тя, оказва се, още не е дочакала обезщетение по иска, който заведе срещу грубиянина.

Изобщо на нападателите им се разминава леко. Тогава да не се чудим, ако се множат случаите с камериерки и изобщо служители, имали малшанса да се изправят на пътя на почерпени туристи и послужили им като боксови круши.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • С “24 часа” нещата се случват

    В съботния си брой “24 часа” публикува интервю с депутата Георги Марков със заглавие: “Да отменим изборните поправки! Намеси се, Бойко!”. Там Марков, който винаги казва нещата каквито са, без лицемерие, аргументира позицията си, че за ГЕРБ е по-добре да остави досегашните правила в Изборния кодекс. Очевидно емоционалният му призив бе чут.
  • Трябва да има публична информация за биологичното разнообразие

    Държавата трябва да има открита общодостъпна информационна система Становище, внесено от автора в МОСВ по публикувания на 07.01.2019 г. на интернет страницата на МОСВ проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за биологичното разнообразие (ЗБР). 1. По отношение на необходимостта от промяна в ЗБР През 2017 г.