Когато на пияния нападател му се разминава

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7011101 www.24chasa.bg

300 лв. струва кроше по лицето на камериерка в хотел на Златни пясъци. С толкова се е отървал почерпен австрийски турист, който си го изкарал на горката жена в 10 сутринта. Шумно чистела стаята до неговата, та затова. 

Какво са 300 лв. и 24-часов престой в ареста за грубиянина? Нищо! Жената е в шок, тялото ѝ е в синини, а той дори не ѝ се извинил. Пред съда австриецът обяснил: “Не знам защо съм постъпъл така, боли ме главата! Съжалявам!". Също като пияния швед, който шутира пак камериерка в друг хотел по Черноморието миналата година. Тя, оказва се, още не е дочакала обезщетение по иска, който заведе срещу грубиянина.

Изобщо на нападателите им се разминава леко. Тогава да не се чудим, ако се множат случаите с камериерки и изобщо служители, имали малшанса да се изправят на пътя на почерпени туристи и послужили им като боксови круши.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • НАП да пише на 4 милиона българи, и то по-бързо

    Поне 4 милиона българи са били засегнати от хакерската атака на НАП според информациите в медиите. Очаква се да бъде предоставена платформа, чрез която всеки може да провери дали е потърпевш и какви точно негови лични данни са изтекли от масивите на данъчните. Предстоят много проверки кой, как и колко е виновен за тази ситуация.
  • Мотиви за нова конституция за по-добра България

    Обикновено НС може да я направи в края на мандата си, после Велико да я приеме и да продължи като обикновено За 30 г. демократични промени в България се проявиха заложени в конституцията противоречия, които доведоха до противопоставяне на институциите, а не до тяхното взаимодействие. А институционалното взаимодействие трябва да е принцип в