Когато на пияния нападател му се разминава

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7011101 www.24chasa.bg

300 лв. струва кроше по лицето на камериерка в хотел на Златни пясъци. С толкова се е отървал почерпен австрийски турист, който си го изкарал на горката жена в 10 сутринта. Шумно чистела стаята до неговата, та затова. 

Какво са 300 лв. и 24-часов престой в ареста за грубиянина? Нищо! Жената е в шок, тялото ѝ е в синини, а той дори не ѝ се извинил. Пред съда австриецът обяснил: “Не знам защо съм постъпъл така, боли ме главата! Съжалявам!". Също като пияния швед, който шутира пак камериерка в друг хотел по Черноморието миналата година. Тя, оказва се, още не е дочакала обезщетение по иска, който заведе срещу грубиянина.

Изобщо на нападателите им се разминава леко. Тогава да не се чудим, ако се множат случаите с камериерки и изобщо служители, имали малшанса да се изправят на пътя на почерпени туристи и послужили им като боксови круши.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Народът тръгна пак на път, карайте внимателно

    Пак се събират няколко почивни дни и народът отново тръгна на път. Едни се запътиха за последно до българското море, други хиляди се наредиха в колони към Гърция, трети ще помагат за гроздобера или просто ще празнуват. Но нека всички да не забравят най-важното - за да има празник, дано всеки да стигне жив и здрав там, закъдето е тръгнал.
  • Дойде ли време да спрем да местим стрелките?

    Двойното време е нелогичен анахронизъм ЛЯТНОТО часово време като организация на светлата част от денонощието, е въведено исторически като мярка за икономия на електрическа енергия за осветление. По-късно, набрало инерция, то се мотивира и като мярка за повишаване на качеството на живота. Приключи обществената консултация на Европейската комисия,