Когато на пияния нападател му се разминава

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7011101 www.24chasa.bg

300 лв. струва кроше по лицето на камериерка в хотел на Златни пясъци. С толкова се е отървал почерпен австрийски турист, който си го изкарал на горката жена в 10 сутринта. Шумно чистела стаята до неговата, та затова. 

Какво са 300 лв. и 24-часов престой в ареста за грубиянина? Нищо! Жената е в шок, тялото ѝ е в синини, а той дори не ѝ се извинил. Пред съда австриецът обяснил: “Не знам защо съм постъпъл така, боли ме главата! Съжалявам!". Също като пияния швед, който шутира пак камериерка в друг хотел по Черноморието миналата година. Тя, оказва се, още не е дочакала обезщетение по иска, който заведе срещу грубиянина.

Изобщо на нападателите им се разминава леко. Тогава да не се чудим, ако се множат случаите с камериерки и изобщо служители, имали малшанса да се изправят на пътя на почерпени туристи и послужили им като боксови круши.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Гъвкавост за горивата

    Горивата през зимата да са без биодобавка - така може да поевтинеят на дребно с близо 10 ст. Това са обсъждали на среща вицепремиерът Томислав Дончев и компаниите от Българската петролна и газова асоциация. Когато поскъпването на горивата се превръща в проблем, явно трябва гъвкавост. Но по какъв начин?
  • Властелинът на професорите

    Последните научни открития на Иво Христов от БСП за подмолната информационна война на Холивуд срещу Русия ТРЯБВА ли задължително да си луд, или надрусан, за да откриваш закодирани послания на световната конспирация в класически произведения и филми? В “От местопрестъплението” все дават сюжети с мрачни, лабилни индивиди,