Ужасно е, когато деца са жертви на безразсъдството и агресията на възрастните

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7041198 www.24chasa.bg

15-годишно момиче бе блъснато смъртоносно на пешеходна пътека в Горна Оряховица. Гард на частна охранителна фирма връхлетял с кола с висока скорост. За пореден път се видя как заради безразсъдството на шофьори пешеходните пътеки у нас вместо безопасно на пътя място се превръщат в място за трагедии.

Друга трагедия, но от Самоков - бивш пожарникар уби приятелката си и две деца, преди да сложи край на живота си.

В единия случай - безразсъдно незачитане на правилата. В другия - разрушителни инстинкти, гибелна агресия. Най-ужасното е, че всичко това отнася детски животи. Децата нямат вина за глупостта и агресията на възрастните, но те са жертвите в тези случаи и в много други, за които, за съжаление, новините почти ежедневно ни известяват.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Искаме си еврото! Ето защо

    Ако България влезе в чакалнята на еврозоната още през юли тази година заради “отличната си икономическа форма”, това може да се окаже изпреварване на най-добрите прогнози с цели 2 години. Защо това е добра новина за онези, които държат България да стане по-бързо част от еврозоната? Първо, защото и ние ще се присъединим към онези 340 милиона
  • Антиваксърите ходят по плоската Земя и ги е страх да не паднат от ръба

    “Преди 1500 години всеки е знаел, че Земята е центърът на Вселената. Преди 500 години всеки е знаел, че Земята е плоска. А преди 15 минути ти мислеше, че хората сме сами на тази планета. Представи си какво ще знаеш утре.” Репликата е произнесена от агент Кей (Томи Лий Джоунс) към неговото протеже Джей (Уил Смит) в хитовия филм от 1997 г.