Да живее телефонът с камера!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7044068 www.24chasa.bg

Кой ли щеше да разбере за брутална сцена в Пловдив, когато много бързащ шофьор на мощен джип напада жена и болния й съпруг, ако не е бил един телефон с камера да я заснеме?

Синът на пострадалите разказа историята в социалните мрежи. Така се разбира за срамната случка.

Толкова често вече се говори за “агресия на пътя”, че взе да звучи, за съжаление, като ежедневие.

Но този случай е съвсем “извън пътя”, защото става дума за агресия срещу болен човек в линейка.

На всичко отгоре линейките са сред тези коли, на които останалите трябва да правят път - така е и по закон, и по нормална човешка логика. Случва се обаче точно обратното - всички, дори линейката трябва да спрат, защото някой в мощна кола е с предимство, според собствените му представи.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Защо трябва да вземат книжката на Местан

    Заради трагичния инцидент, при който загина шестмесечно бебе, лидерът на ДОСТ остана без книжка. Както и при наложената му парична гаранция, така и със свидетелството за правоуправление се наложи съдът да се произнася по два пъти. При това стечение на обстоятелствата обаче се изясни, че Местан си е обикновен рецидивист нарушител на пътните
  • 111-ото място не е вярно!

    Идеята за подреждането на страни по свобода на медиите е абсурдна. Положението или е добро, или лошо Изчаках един ден да отминат страстите, за да кажа: класацията, която ни слага на 111-о място по свобода на медиите, е с кашкавалени крака. Балон. Имаме си проблеми в медиите, но тази класация всъщност е един от тях. Ето защо смятам така: 1.