Да живее телефонът с камера!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7044068 www.24chasa.bg

Кой ли щеше да разбере за брутална сцена в Пловдив, когато много бързащ шофьор на мощен джип напада жена и болния й съпруг, ако не е бил един телефон с камера да я заснеме?

Синът на пострадалите разказа историята в социалните мрежи. Така се разбира за срамната случка.

Толкова често вече се говори за “агресия на пътя”, че взе да звучи, за съжаление, като ежедневие.

Но този случай е съвсем “извън пътя”, защото става дума за агресия срещу болен човек в линейка.

На всичко отгоре линейките са сред тези коли, на които останалите трябва да правят път - така е и по закон, и по нормална човешка логика. Случва се обаче точно обратното - всички, дори линейката трябва да спрат, защото някой в мощна кола е с предимство, според собствените му представи.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • 250 км гонка - за хвалба ли е, или долу КАТ?

    Ранното утро на четвъртък ни споходи с някакви невероятни хвалби за полицейска гонка на пежо с дрогиран шофьор и двамата му спътници.  Цели пет патрулки от две области - Стара Загора и Пловдив, в продължение на 250 километра са преследвали колата нарушител. Да спрат кола за проверка си е рутинна работа на КАТ.
  • Защо арабите - 5% от населението на света, са половината от бежанците

    Петродоларовите икономики вече не изглеждат толкова впечатляващи РЕДИЦА промени настъпиха в арабския регион през изминалите десетилетия, за съжаление, не с положителен знак. Днес петродоларовите икономики, които доскоро се къпеха в златен дъжд, заделяйки огромни средства за инфраструктурни проекти, не изглеждат вече така впечатляващи.