Достойните лекари трябва да са на показ - те са авторитетите

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7112856 www.24chasa.bg

За първи път “Пирогов”, ВМА, “Света Анна”, ИСУЛ, спешни лекари и пожарникари получиха колективно грамоти за бърза реакция при кризисни ситуации. (Виж 9-а стр.) Това стана на тазгодишната церемония по обявяване на отличените от Българския лекарски съюз медици. На нея бяха наградени специалисти в 6 категории и петима млади лекари.

И така трябва да бъде! Защото когато си професионално и човешки отговорен за живота на другите и влагаш сърцето си, за да го спасиш и продължиш, това трябва да става публично известно. Достойните лекари заслужават да са на показ, а имената им да се споменават при всеки решен от тях медицински случай. Защото те са авторитетите на съвременното българско здравеопазване. Те са живото доказателство, че и тук може да се прави медицина на световно ниво.

Честито на всички наградени медици и болници!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Защо е важно законът да се спазва

    Спор няма, че общественото мнение е чувствително по въпроса с имотите и имането на хора от властта. Така е било, така и ще бъде - хората все имат едно наум било ли е всичко законно, има ли някакви нарушения, как точно и за колко един или друг от властимащите са придобили имот, кола, кога и как са отишли на скъпа ваканция и все неща от този
  • Антиваксърите ходят по плоската Земя и ги е страх да не паднат от ръба

    “Преди 1500 години всеки е знаел, че Земята е центърът на Вселената. Преди 500 години всеки е знаел, че Земята е плоска. А преди 15 минути ти мислеше, че хората сме сами на тази планета. Представи си какво ще знаеш утре.” Репликата е произнесена от агент Кей (Томи Лий Джоунс) към неговото протеже Джей (Уил Смит) в хитовия филм от 1997 г.

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо