Драго Симеонов: Да задава въпроси Слави вече хептен не умее

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7164560 www.24chasa.bg
Драгомир Симеонов Снимка: Дарик радио

"Крайно време е Слави да става политик. Защото да задава въпроси вече хептен не умее." Това написа във фейсбук снощи журналистът от Дарик радио Драгомир Симеонов след интервюто на Слави Трифонов в шоуто му с премиера Бойко Борисов .

Мнозина във фейсбук също коментираха затрудненията на шоумена в тази посока. Интервюто бе изцяло построено по предварително изпратени въпроси на зрителите, но Трифонов от време на време се опитваше да задава пояснителни въпроси - без особен успех.

Социалните мрежи са пълни с остри критики към Слави Трифонов за въпросите му и неумението му да поведе нормален разговор. 

  • За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    Когато преди време един от основателите на СДС Петко Симеонов предложи в петиция софийското летище да носи името на д-р Желю Желев, един началник на висока канцелария буквално се изгаври с приноса на първия демократично избран президент на България. Днес обаче е факт - площад до новата сграда на парламента ще носи името на д-р Желев
  • Депутатът от ГЕРБ Георги Марков

    Георги Марков: Виктор Орбан напуска ЕНП

    Трите милиона избиратели на Виктор Орбан са във възторг. Партията „ФИДЕС” напуска неолибералното и олевяло ЕНП (Европейската народна партия). Това ЕНП не е онова ЕНП. ЕНП-то на великия обединител на Германия Хелмут Кол, на Жак Ширак, на Хосе Мария Аснар, на Едмунд Щойбер. Това не е ЕНП-то, което, водено от Мартенс и Орбан - като негов