Лайфстайл 2019: Да си луксозен, е демоде, ставаме ходещи медии

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7214083 www.24chasa.bg

Чакаме турнетата на “старите динозаври”

Какви ще са актуалните тенденции през новата година в стила на живот; технологиите, облеклото, храните, дестинациите, музиката; новите неща, за които ще се говори през годината?

“24 часа” събра прогнозите на 4-ма познавачи на актуалните трендове - Ники Кънчев, Капка Тодорова, Мария Райчева и Георги Тошев. Те описаха общо 32 неща, за които ще говорим в следващите 12 месеца.

От години инвестирам в пътешествия и срещи. Проверено е! Най-добрата инвестиция. Преживявания, които не могат да заменят никаква материална придобивка.

Модната философия

за 2019-а:

Не следя модата под око, но това, което смятам за вечен тренд, е любопитството към света и другите. Разбира се, че модата

да се зарязва

стресова професия

и човек да се отдава на един по-безгрижен и смислен живот, ще продължи и през 2019-а! Изтощихаме се от работни маратони, които ни лишават от обикновени радости като да приготвим вечеря за любими хора или да поработим в градината. Нормалността е на изчезване. Ще се завръщаме бавно, но сигурно към нея.

Нови играчки:

Очаквам с любопитство битката между iPhone и Huawei! Очаквам по-революционен дизайн и още по-добра камера.

Ние се превърнахме

в ходещи медии

При автомобилите залагам на удобство и електричество.

Накъде водят всички пътища?

Не само към Рим! По-скоро накъдето ни видят очите. Важно е да живеем будно! И да има пътища пред нас.

Що е то “хубав живот 2019”?

Добрият живот днес е в умереността. Живеем във време, в което летим с нискотарифни самолети, ползваме Uber и спим в Airbnb, когато пътуваме. Да си луксозен, е демоде. Да бъдеш разумен в потреблението и живеенето, е философия. Скоро и мода. Привилегия на богатите, които знаят истинската цена на парите, а не харчат “готови пари”!

Нови гласове и хитове:

LP (Лаура Перголази - 37-годишна американска певица с италиански произход, композирала песни за световни звезди - б.ред.) е страхотна певица и композитор! Следя я, но да не забравяме старите динозаври - Sting, U2, Depeche mode, A-ha...Те са на турне и винаги е удоволствие да го видя на концерт. Аз си чакам Abbatars live. Добрата новина е, че има нови и свежи гласове! И мелодии! Дано ги запомним във времена на свръхпредлагане.

Все още официално не е обявено дългоочакваното световно виртуално турне на АББА, но вероятно ще е в средата на 2019 г.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • И българите на Острова печелят от Брекзит със сделка

    И българите на Острова печелят от Брекзит със сделка

    Най-после! Брюксел и Лондон постигнаха сделка за Брекзит, което дава надежда, че задаващият се хаос с излизането на Великобритания от ЕС може да бъде овладян и поставен в разумни граници и за двете преговарящи страни. И шефът на Европейската комисия Юнкер се зарадва от новината, възторжен е и премиерът Борис Джонсън
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,