Кои сили атакуват похода български от Изток към Запад

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7234459 www.24chasa.bg

В приложения линк (Николай Банев смятал да прави проруска партия от килията, искал да се изкара репресиран) е публикация, направена по официално изявление на прокуратурата -  и тя едва ли има нужда от коментар.

Но публикуваното ясно разкрива кои, какви и с какви повдигнати днес обвинения са силите, които от 1989 г. насам саботират и атакуват похода български от Изток към Запад, неговите водачи и идеолози, сред които и Atlantic Club of Bulgaria — единствената организация във Варшавския договор, гласно повела битката за неговото разпускане и присъединяването към НАТО и ЕС.

Публикацията разбулва и генезиса на една от позабравените национални манипулации, останали през 2005 г. мистерия за широката ни общественост.

Защо тогавашният главен прокурор — в заговор с лидери на специални служби и ретроградни медийни групировки, скалъпи нелепо-налудничавото обвинение срещу външния ни министър (току-що подписал членствата на България в НАТО и ЕС!), че същият бил шпионирал в полза на Израел.

Министърът бях аз, този балон е отдавна спукан, но неговите конструктори са все още на свобода...

Тревожният извод от днес публикуваното разследване е, че 30 години след падането на Берлинската стена у нас все още са витални силите, които копнеят по нея.

Поредната тяхна конвулсия е участието им в битката срещу F-16, която има разнообразни политически измерения в изборната 2019 г.

Битката не е за/против самолет. Тя е за/против производител и политика. Тя е за хорските души, сърца и взор, който естествено следва Слънцето — от Изток на Запад!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Методика за обезщетения час по-скоро

    Ако е имало съмнения, че трябва методика за обезщетенията за неимуществени щети при катастрофи, то те отпадат, щом се видят данните за ръста на претенциите.  От тях става ясно, че само за една година исканията за пари са нараснали с близо 50% и гонят 1 млрд. лева. Ако всички те бъдат уважени, куп застрахователи ще трябва да фалират,
  • Защо трябва да привлечем “Гугъл” в България

    Аргументите и предимствата ги имаме, нужна ни е целенасочена кампания ПРЕДИ пет години със създаването на Дигиталната национална коалиция (ДНК) обединихме в България технологични лидери, университети и неправителствен сектор с една-единствена цел - България да се доближи до шампионите в иновациите на ЕС.