Кои сили атакуват похода български от Изток към Запад

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7234459 www.24chasa.bg

В приложения линк (Николай Банев смятал да прави проруска партия от килията, искал да се изкара репресиран) е публикация, направена по официално изявление на прокуратурата -  и тя едва ли има нужда от коментар.

Но публикуваното ясно разкрива кои, какви и с какви повдигнати днес обвинения са силите, които от 1989 г. насам саботират и атакуват похода български от Изток към Запад, неговите водачи и идеолози, сред които и Atlantic Club of Bulgaria — единствената организация във Варшавския договор, гласно повела битката за неговото разпускане и присъединяването към НАТО и ЕС.

Публикацията разбулва и генезиса на една от позабравените национални манипулации, останали през 2005 г. мистерия за широката ни общественост.

Защо тогавашният главен прокурор — в заговор с лидери на специални служби и ретроградни медийни групировки, скалъпи нелепо-налудничавото обвинение срещу външния ни министър (току-що подписал членствата на България в НАТО и ЕС!), че същият бил шпионирал в полза на Израел.

Министърът бях аз, този балон е отдавна спукан, но неговите конструктори са все още на свобода...

Тревожният извод от днес публикуваното разследване е, че 30 години след падането на Берлинската стена у нас все още са витални силите, които копнеят по нея.

Поредната тяхна конвулсия е участието им в битката срещу F-16, която има разнообразни политически измерения в изборната 2019 г.

Битката не е за/против самолет. Тя е за/против производител и политика. Тя е за хорските души, сърца и взор, който естествено следва Слънцето — от Изток на Запад!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Кадрите свършват, бизнесът отсега да обучава нови

    Всички блажени времена някой ден свършват. Ще ви го каже всеки, прочел (поне) няколко умни книги. Така и в туризма идва краят на хубавите дни, в които и туристите бяха бол, и кадрите, които ги обслужват, лесно се намираха. Нищо, че заплатите им бяха едно нищо и никакво. Те и затова кадрите се разбягаха,
  • Антиваксърите ходят по плоската Земя и ги е страх да не паднат от ръба

    “Преди 1500 години всеки е знаел, че Земята е центърът на Вселената. Преди 500 години всеки е знаел, че Земята е плоска. А преди 15 минути ти мислеше, че хората сме сами на тази планета. Представи си какво ще знаеш утре.” Репликата е произнесена от агент Кей (Томи Лий Джоунс) към неговото протеже Джей (Уил Смит) в хитовия филм от 1997 г.

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо