Защо се стигна до тези грозни компромати

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7273151 www.24chasa.bg

От седмица публичното пространство се подготвя - да очаква разобличения за корупция от страна на един министър и един зам.-министър. В Деня Х - сряда, депутатката от БСП Елена Йончева изнесе данни, с които твърди, че сегашният министър на културата Боил Банов е в корупционна схема за ремонта на ларгото.

“Източникът ми е направил записа преди 3 г., но го изнася сега, защото схемите продължават да съществуват и върху служителите се оказва натиск за подписване на различни документи” - така Йончева обяснява защо едва сега записите излизат на бял свят.

Каквато и да е истината, тя трябва да излезе наяве час по-скоро. Въпросът е в това, че до това грозно замеряне с компромати можеше да не се стига и да не се разпалва подобна война, ако съдът вече си беше свършил работата. Ето защо е особено важно магистратите да гледат работата си не само прецизно, но и навреме. За да не се стига до компроматни войни.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Да пазим учителя!

    Днес е първият учебен ден. По традиция учениците от всички класове във всяко школо тържествено изпращат първолаците към класната стая. Но заедно с това ритуал трябва да има и за техните учители - онези, които им дават знанията и уменията, с които ще прекрачат прага на пълнолетието си след години. Трябва да стискаме палци на тези съвременни
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,