Защо се стигна до тези грозни компромати

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7273151 www.24chasa.bg

От седмица публичното пространство се подготвя - да очаква разобличения за корупция от страна на един министър и един зам.-министър. В Деня Х - сряда, депутатката от БСП Елена Йончева изнесе данни, с които твърди, че сегашният министър на културата Боил Банов е в корупционна схема за ремонта на ларгото.

“Източникът ми е направил записа преди 3 г., но го изнася сега, защото схемите продължават да съществуват и върху служителите се оказва натиск за подписване на различни документи” - така Йончева обяснява защо едва сега записите излизат на бял свят.

Каквато и да е истината, тя трябва да излезе наяве час по-скоро. Въпросът е в това, че до това грозно замеряне с компромати можеше да не се стига и да не се разпалва подобна война, ако съдът вече си беше свършил работата. Ето защо е особено важно магистратите да гледат работата си не само прецизно, но и навреме. За да не се стига до компроматни войни.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Врагът не спи, бдете!

    Врагът не спи, бдете!

    Информацията, че са засечени двама руски дипломати, които извършват действия, за да заселят у нас т. нар. нелегали с цел да повлияят на изборните резултати, е повече от притеснителна и е показателна до какви беди може да доведе ширещата се корупция в страната.  Защото тези разведчици за около 10 000 нови български лева може да се сдобият с есграон
  • Каубойско яке и как всичко е наред

    Каубойско яке и как всичко е наред

    Кога за последно у нас някой музикант е изказал проблемите на големи маси хора, така че да крещят в синхрон От доста време насам имам навика да си пускам цели концерти на най-различни групи - стари и нови. Бих излъгал, че го правя с дълбоката цел да направя сравнение между поколенията, да се потопя в атмосферата на някой жанр или да оценя