Защо се стигна до тези грозни компромати

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7273151 www.24chasa.bg

От седмица публичното пространство се подготвя - да очаква разобличения за корупция от страна на един министър и един зам.-министър. В Деня Х - сряда, депутатката от БСП Елена Йончева изнесе данни, с които твърди, че сегашният министър на културата Боил Банов е в корупционна схема за ремонта на ларгото.

“Източникът ми е направил записа преди 3 г., но го изнася сега, защото схемите продължават да съществуват и върху служителите се оказва натиск за подписване на различни документи” - така Йончева обяснява защо едва сега записите излизат на бял свят.

Каквато и да е истината, тя трябва да излезе наяве час по-скоро. Въпросът е в това, че до това грозно замеряне с компромати можеше да не се стига и да не се разпалва подобна война, ако съдът вече си беше свършил работата. Ето защо е особено важно магистратите да гледат работата си не само прецизно, но и навреме. За да не се стига до компроматни войни.

  • Доброто увлича - още една дарителка по примера на баба Надие

    Доброто увлича - още една дарителка по примера на баба Надие

    В тези критични времена жестовете на съпричастност към лекарите стават все повече - доброто увлича и намира нови последователи, които искат да помогнат според силите и възможностите си. Още една възрастна жена последва примера на баба Надие от разградското село Печеница, която дари пенсията си на медиците в болницата в Исперих