Убийство за едни 20 лева - тези хора са стигнали дъното

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7325411 www.24chasa.bg

Помните ли младата журналистка Виктория Маринова от Русе? Тя бе жестоко убита миналия октомври от Северин Красимиров. Ходил в Германия, връщал се, а след престъплението дори се укриваше при майка си в градче близо до Хамбург.

И сега, 5 месеца по-късно, един таксиметров шофьор беше убит близо до Разград, а заловен за престъплението е Сали Пембеев. И той се върнал скоро от Германия, където потънал в дългове заради хазарт, та дошъл в България - да продължи...

Северин и Сали са връстници - на по 22 години, а общото между тях е, че и двамата очевидно нямат никаква представа какво е добро и какво - зло, докъде може да се простират “извън закона”. Не мислят за последствията, затова и престъпленията им няма как да се поберат в обикновената човешка логика. Шофьорът от Разград си отиде заради едни 20 лева - това е направо чудовищно! За такива убийства обаче трябва да се наказва, и то с цялата тежест на закона! Това, че някой е стигнал дъното, не може да оправдава такива тежки престъпления.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Защо политиците развалиха пейзажа на 24 май

    Политици се наредиха преди професорите в празничното шествие на 24 май и ядосаха ректора на Софийския университет Анастас Герджиков, който определи поведението им като безобразно. Прав е ректорът - култура и духовност не се наливат насила. Да се изтъпанят най-отпред на шествието по случай най-българския, най-светлия,
  • (Не)правилен рап

    За да те слушат, не е нужно да се облечеш като клоун и да прекараш гласа си през двеста филтъра ПРЕДИ няколко минути изслушах новия албум на Ицо Хазарта “Неправилен рап” и побързах да го разпратя на всичките си близки приятели, придружен с низ от несвързани главни букви, изразяващи детското ми щастие. И то наистина е детско.