За добротата не е важно дали си на 8, или на 15 - действаш!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7343454 www.24chasa.bg
Илияна Захариева връчи отличие на ученика Емрах Стефанов.

На церемонията "Достойните българи" Илияна Захариева, директор “Корпоративни комуникации” на А1, награди ученика Емрах Стефанов от село Чакали, който цяла нощ помага на огнеборците при гасене на пожар.

“За мен е привилегия да бъда за шеста година сред най-достойните. Поздравявам “24 часа”, че съхраняват тази инициатива 17 години, което не е лесно, и успяха да я превърнат в символ на традицията и доброто. Миналата година наградих дете на 8 г., а сега Емрах, който е в 9-и клас.

Очевидно за добротата, за достойнството няма възраст - просто действаш импулсивно, безкористно, без да търсиш признания.

Вярвам, че освен достойни хора има и достойни компании, и нямам предвид само А1, а всички, които подкрепят подобни инициативи. Ще напомня на медиите, че когато бизнесът инвестира в социални каузи, не прави реклама. Не се страхувайте да споменавате компаниите. Само когато разберем, че трябва да работим всички заедно - хора, правителство, организации, компании, само тогава ще можем да превърнем България в достойна държава.”, каза Илияна Захариева.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Кога училището става “елитно”

    Какво се вижда от резултатите от матурите тази година? Първо, положителният модел - колко е важен добрият учител. Ако запали интереса на ученика, ако успее да го насочи умело към знанието, селско училище може да се класира сред гимназиите, които сме свикнали да наричаме “елитни столични”. Второ, проблемът.
  • (Не)правилен рап

    За да те слушат, не е нужно да се облечеш като клоун и да прекараш гласа си през двеста филтъра ПРЕДИ няколко минути изслушах новия албум на Ицо Хазарта “Неправилен рап” и побързах да го разпратя на всичките си близки приятели, придружен с низ от несвързани главни букви, изразяващи детското ми щастие. И то наистина е детско.