Фашисти поругаха и българската история

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7349575 www.24chasa.bg

Хора с болни мозъци, фашисти от всякакъв модел се опитват да прекроят света по техния си налудничав модел. Прицелват се в беззащитни невинни хора, отнемат човешки живот, без да мислят за последствията.

Не е ясно защо новият последовател на Брайвик е стрелял с оръжие, по което има и надписи, свързани със събития от българската история. Какво прави “Шипченски проход 1877-1878” върху пълнители?

Историята на един народ, на една държава си е просто минало. Минало, което трябва да се уважава, но не и да се търсят в него аргументи за престъпления с днешна дата. Светът е преживял толкова кръвополитни сблъсъци, но намери сили да пази мира в последните 75 години. Трябва ли сега да падне на колене пред болни мозъци като Брайвик или стрелеца в Нова Зеландия? Не, разбира се! Екстремисти и фашисти от всякакъв калибър трябва да бъдат спрени! Включително и тези, които поругават историята ни.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Без костинбродски афери на изборите

    Внимавайте, особено четвъртък-петък, ще ни правят нов Костинброд, предупреди премиерът Борисов. Помните ли аферата “Костинброд”? Тя гръмна в медиите на 11 май 2013 г. ден преди парламентарните избори, а прокуратурата започна разследване срещу тогавашния главен секретар на МС и настоящ транспортен министър Росен Желязков.
  • Коментар на седмицата №2: А мъжът от екипа на Кобрата не беше ли унизен от Джени Суши

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 112 хил. прочитания. Защо репортерката с нищо не показа, че целувката на Кубрат ѝ е неприятна, а дори му благодари АТЛЕТИЧЕСКАТА комисия на щата Калифорния, която се намира в Лос Анджелис, отне до 23 септември лиценза на боксьора Кубрат Пулев