Фашисти поругаха и българската история

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7349575 www.24chasa.bg

Хора с болни мозъци, фашисти от всякакъв модел се опитват да прекроят света по техния си налудничав модел. Прицелват се в беззащитни невинни хора, отнемат човешки живот, без да мислят за последствията.

Не е ясно защо новият последовател на Брайвик е стрелял с оръжие, по което има и надписи, свързани със събития от българската история. Какво прави “Шипченски проход 1877-1878” върху пълнители?

Историята на един народ, на една държава си е просто минало. Минало, което трябва да се уважава, но не и да се търсят в него аргументи за престъпления с днешна дата. Светът е преживял толкова кръвополитни сблъсъци, но намери сили да пази мира в последните 75 години. Трябва ли сега да падне на колене пред болни мозъци като Брайвик или стрелеца в Нова Зеландия? Не, разбира се! Екстремисти и фашисти от всякакъв калибър трябва да бъдат спрени! Включително и тези, които поругават историята ни.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Има ноу-хау за ало измамниците, приложете го

    Телефонните измамници са бич за хората не само в България, но тук жертвите им са предимно възрастни хора и заради това да се спрат подобни престъпления е задача с висока обществена значимост. Областната дирекция на МВР във Велико Търново се похвали, че успява да разкрие 7 от 10 телефонни измами. Високо постижение,
  • Антиваксърите ходят по плоската Земя и ги е страх да не паднат от ръба

    “Преди 1500 години всеки е знаел, че Земята е центърът на Вселената. Преди 500 години всеки е знаел, че Земята е плоска. А преди 15 минути ти мислеше, че хората сме сами на тази планета. Представи си какво ще знаеш утре.” Репликата е произнесена от агент Кей (Томи Лий Джоунс) към неговото протеже Джей (Уил Смит) в хитовия филм от 1997 г.

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо