Фашисти поругаха и българската история

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7349575 www.24chasa.bg

Хора с болни мозъци, фашисти от всякакъв модел се опитват да прекроят света по техния си налудничав модел. Прицелват се в беззащитни невинни хора, отнемат човешки живот, без да мислят за последствията.

Не е ясно защо новият последовател на Брайвик е стрелял с оръжие, по което има и надписи, свързани със събития от българската история. Какво прави “Шипченски проход 1877-1878” върху пълнители?

Историята на един народ, на една държава си е просто минало. Минало, което трябва да се уважава, но не и да се търсят в него аргументи за престъпления с днешна дата. Светът е преживял толкова кръвополитни сблъсъци, но намери сили да пази мира в последните 75 години. Трябва ли сега да падне на колене пред болни мозъци като Брайвик или стрелеца в Нова Зеландия? Не, разбира се! Екстремисти и фашисти от всякакъв калибър трябва да бъдат спрени! Включително и тези, които поругават историята ни.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Всеки има право да се връзва на глупости, но в здравето няма демокрация

    Антиваксъри изпратиха открито писмо срещу ваксините до президента Румен Радев и кого ли още не. С основен аргумент, че задължителното ваксиниране не било демократично. Мили антиваксъри, в здравето на всички ни няма демокрация. И не трябва да има. Защото хич не е демократично неваксинирани хора да сеят зарази