Американска тройка

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7376797 www.24chasa.bg

Бойко Борисов, да се слави името Му, е прав! България никога не е била толкова добре, колкото в днешно време. Доживяхме целокупното българско население да се дърли не за апартаменти, атомни централи, газопроводи, братовчеди из властта, а за секс. Ако имахме футбол, вероятно щяхме съвсем да сме като европейците и да спорим само на тема отбори, ама засега си имаме само боксьори и затова се ъпгрейднахме направо до амерканци. Спорим за секс! И така, секс ли е неразрешената целувка между Кобрата и Суши или не? Явно няма да сме единодушни и по този въпрос. В Европа се целуваме за добър ден, но в Америка е различно. Хубаво е, когато човек пътува в чужбина, да се информира предварително за навиците на местното население, ако не иска да се среща с адвокати.

Например вчера излезе едно изследване, което установява тревожно, че има едно цяло поколение в САЩ, което не се интересува и не прави секс. През 2018 година младите американци на възраст между 18 и 29 години, които от една година не са правили неприлични движения, е нараснал на 23 процента – през 2008 година само 8 процента са били толкова заети, че не са отделили 15-ина минути за любовни упражнения. Това си е тройна инфлация. На този целибат се отдавали предимно млади мъже, сочи още изследването.

То беше публикувано във „Вашингтон пост“ и съм сигурна, че не е провокирано от скандалната целувка на Кобрата. Обаче е добре да се знае как точно протичат физическите близости в далечните страни, за да не си навличаме неприятности. Предполагам, че младата американска двойка съгласува всичко с адвоката си. Вероятно в спалнята даже отдавна няма двойки, а само американски тройки (двама любовници и адвокат), и мъжете, които се притесняват от този брой участници, предпочитат да се откажат генерално. Седи, значи третият – в случая адвокатът, край младите голи и записва. „Може ли да те погаля по косата?“ „Да“. Записано. „Може ли да те целуна по врата?“ „Да, но след 30 секунди!“ Засечено, записано. „А така добре ли е?“ „Момент да се посъветвам с адвоката си.“ И така до щастливия край. Е как да се навиеш на секс! Тъй като Кобрата далеч не е единственият боксьор, който си има неприятности със закона в Щатите заради непоискано сближаване с жена, не знам защо асоциацията им не въведе правилото “американска тройка“ и на боксовия ринг. До всеки боксьор адвокат, за да вървят и мачовете, не само процесите.

Американците, разбира се, както във всичко останало, обичат да преувеличават, но генерално са си прави. Хубаво е да се пита, преди да се пипа и това важи не само оттатък Океана. Иначе не е далеч денят, в който адвокатите ще са най-многобройните гости по заведенията в Студентски град. На всеки танцуващ по един.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Четете “24 часа”, ако искате да знаете истината!

    Онзи ден много медии се подведоха по едно изказване на Калин Сърменов, че на любимата актриса Стоянка Мутафова ѝ е била направена сърдечна операция, а именно байпас. Това на нейната възраст от 97 години изобщо не е нещо елементарно и сигурно много хора са се притеснили. Истината е съвсем друга - преди няколко месеца ѝ е сложен т.нар
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,