Да конфискуват и ограбеното от ало измамниците

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7409689 www.24chasa.bg

Тежък удар понася българската мафия с телефонните измами. Дано наистина и прокуратурата да е събрала достатъчно доказателства, така че съдът най-после да им постанови такива присъди, каквито заслужават. 

А че те заслужават сурови наказания - спор няма. Защото ограбват по няколко милиона лева годишно от наивни пенсионери. После вдигат къщи за чудо и приказ, карат лъскави коли и твърдят, че имали доходи. Имат дръжки! На всички е ясно откъде са тези доходи, но съдът иска доказателства. Хайде най-после да им ги дадат тези доказателства, за да си отдъхнат хилядите измамени български граждани от терора на телефонната мафия. И нещо много важно - всичките им имоти трябва да се конфискуват, защото те не са работили нито един ден за тях.

Добре ще бъде и делото да се води при широка гласност, за да видят хората лицата на тези измамници.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • НАП да пише на 4 милиона българи, и то по-бързо

    Поне 4 милиона българи са били засегнати от хакерската атака на НАП според информациите в медиите. Очаква се да бъде предоставена платформа, чрез която всеки може да провери дали е потърпевш и какви точно негови лични данни са изтекли от масивите на данъчните. Предстоят много проверки кой, как и колко е виновен за тази ситуация.
  • Мотиви за нова конституция за по-добра България

    Обикновено НС може да я направи в края на мандата си, после Велико да я приеме и да продължи като обикновено За 30 г. демократични промени в България се проявиха заложени в конституцията противоречия, които доведоха до противопоставяне на институциите, а не до тяхното взаимодействие. А институционалното взаимодействие трябва да е принцип в