Да конфискуват и ограбеното от ало измамниците

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7409689 www.24chasa.bg

Тежък удар понася българската мафия с телефонните измами. Дано наистина и прокуратурата да е събрала достатъчно доказателства, така че съдът най-после да им постанови такива присъди, каквито заслужават. 

А че те заслужават сурови наказания - спор няма. Защото ограбват по няколко милиона лева годишно от наивни пенсионери. После вдигат къщи за чудо и приказ, карат лъскави коли и твърдят, че имали доходи. Имат дръжки! На всички е ясно откъде са тези доходи, но съдът иска доказателства. Хайде най-после да им ги дадат тези доказателства, за да си отдъхнат хилядите измамени български граждани от терора на телефонната мафия. И нещо много важно - всичките им имоти трябва да се конфискуват, защото те не са работили нито един ден за тях.

Добре ще бъде и делото да се води при широка гласност, за да видят хората лицата на тези измамници.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Защо политиците развалиха пейзажа на 24 май

    Политици се наредиха преди професорите в празничното шествие на 24 май и ядосаха ректора на Софийския университет Анастас Герджиков, който определи поведението им като безобразно. Прав е ректорът - култура и духовност не се наливат насила. Да се изтъпанят най-отпред на шествието по случай най-българския, най-светлия,
  • (Не)правилен рап

    За да те слушат, не е нужно да се облечеш като клоун и да прекараш гласа си през двеста филтъра ПРЕДИ няколко минути изслушах новия албум на Ицо Хазарта “Неправилен рап” и побързах да го разпратя на всичките си близки приятели, придружен с низ от несвързани главни букви, изразяващи детското ми щастие. И то наистина е детско.