Защо трябва да вземат книжката на Местан

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7419923 www.24chasa.bg

Заради трагичния инцидент, при който загина шестмесечно бебе, лидерът на ДОСТ остана без книжка. Както и при наложената му парична гаранция, така и със свидетелството за правоуправление се наложи съдът да се произнася по два пъти.

При това стечение на обстоятелствата обаче се изясни, че Местан си е обикновен рецидивист нарушител на пътните правила. 15 глоби за превишена скорост през последните 6 г. никак не са малко. През това време 2 г. е бил лидер на ДПС, а също и депутат. Логично е да се очаква, че при такива високи обществени позиции политикът ще демонстрира поведение за пример, включително и когато е бил зад волана.

Вместо това той си е нарушавал правилата, без да се смути от наложените му глоби. Което е достатъчен аргумент да му бъде отнета книжката, след като има разследване на тежкия пътен инцидент край Кърджали.

  • За какво друго да получиш затвор до гроб,
ако не за разстрела на детето си

    За какво друго да получиш затвор до гроб, ако не за разстрела на детето си

    Петчленен състав на Софийския градски съд с председател съдия Иван Коев “наказа” с 20 г. затвор двойния убиец Викторио Александров, който разстреля доскорошната си приятелка и едногодишната им дъщеричка. Присъдата е шокираща, възмутителна. Това е най-лекото наказание поне за последните 20 години, давано на двоен убиец с доказана вина
  • Георги Марков

    Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп!

    От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата политическа жертва на коронавируса, но на световната политическа сцена остава явлението тръмпизъм. Не на глобализма ! Да на патриотизма! Да на националния суверенитет ! Да на защитата на границите от незаконни мигранти ! Да на националната идентичност