Защо трябва да вземат книжката на Местан

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7419923 www.24chasa.bg

Заради трагичния инцидент, при който загина шестмесечно бебе, лидерът на ДОСТ остана без книжка. Както и при наложената му парична гаранция, така и със свидетелството за правоуправление се наложи съдът да се произнася по два пъти.

При това стечение на обстоятелствата обаче се изясни, че Местан си е обикновен рецидивист нарушител на пътните правила. 15 глоби за превишена скорост през последните 6 г. никак не са малко. През това време 2 г. е бил лидер на ДПС, а също и депутат. Логично е да се очаква, че при такива високи обществени позиции политикът ще демонстрира поведение за пример, включително и когато е бил зад волана.

Вместо това той си е нарушавал правилата, без да се смути от наложените му глоби. Което е достатъчен аргумент да му бъде отнета книжката, след като има разследване на тежкия пътен инцидент край Кърджали.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Защо политиците развалиха пейзажа на 24 май

    Политици се наредиха преди професорите в празничното шествие на 24 май и ядосаха ректора на Софийския университет Анастас Герджиков, който определи поведението им като безобразно. Прав е ректорът - култура и духовност не се наливат насила. Да се изтъпанят най-отпред на шествието по случай най-българския, най-светлия,
  • (Не)правилен рап

    За да те слушат, не е нужно да се облечеш като клоун и да прекараш гласа си през двеста филтъра ПРЕДИ няколко минути изслушах новия албум на Ицо Хазарта “Неправилен рап” и побързах да го разпратя на всичките си близки приятели, придружен с низ от несвързани главни букви, изразяващи детското ми щастие. И то наистина е детско.