Защо трябва да вземат книжката на Местан

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7419923 www.24chasa.bg

Заради трагичния инцидент, при който загина шестмесечно бебе, лидерът на ДОСТ остана без книжка. Както и при наложената му парична гаранция, така и със свидетелството за правоуправление се наложи съдът да се произнася по два пъти.

При това стечение на обстоятелствата обаче се изясни, че Местан си е обикновен рецидивист нарушител на пътните правила. 15 глоби за превишена скорост през последните 6 г. никак не са малко. През това време 2 г. е бил лидер на ДПС, а също и депутат. Логично е да се очаква, че при такива високи обществени позиции политикът ще демонстрира поведение за пример, включително и когато е бил зад волана.

Вместо това той си е нарушавал правилата, без да се смути от наложените му глоби. Което е достатъчен аргумент да му бъде отнета книжката, след като има разследване на тежкия пътен инцидент край Кърджали.

  • Без прошка за биячите на баба Наска и техните събратя

    Без прошка за биячите на баба Наска и техните събратя

    Трима дребни бандитчета тормозят цяло пловдивско село, докато най-после ги заловиха. Такива като тях има в почти всяко село - всички ги знаят, но им треперят и се молят да не дойдат и в тяхната къща. Хората не мигват по цели нощи от страх. Вършеят си такива като биячите на баба Наска и техните събратя и живот си живеят - всички те в повечето
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга