Ало измамниците - още 50 начина да ги спрат

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7439593 www.24chasa.bg

Опитът на “Виваком” срещу телефонните измами трябва да бъде проучен и приложен още по-мащабно.  Явно там са намерили начин да ограничават съмнителните обаждания при нетипичен трафик.

И резултатът засега е налице - 50 пъти по-малко обаждания с цел измама.

Може би след последната мащабна акция срещу тарторите от Горна Оряховица е настъпило временно затишие на полето на измамите.

Но за да бъдат още притиснати до стената, срещу измамниците по телефона ни трябва комплексен подход.

Както се вижда, вече се приближаваме до него, щом срещу измамите работи не само МВР, но и телекомите, а и медиите се включиха с повече информации.

Време е да се сложи точка на черния бизнес с ало измамите, 20 години стигат! Тези бандити обират парите на възрастните хора в България и това трябва да се спре.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Този път депутатите чуха - хората искат справедливост

    Добре е, че главният прокурор Сотир Цацаров и депутатите от правната комисия показаха чуваемост към това, което обществото недвусмислено поиска - да няма занижени присъди за жестоките убийства, ако извършителят направи самопризнания. Защото с мисълта, че извергът, посегнал на детето им, ще излежи някоя и друга година и ще го пуснат
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,