Ало измамниците - още 50 начина да ги спрат

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7439593 www.24chasa.bg

Опитът на “Виваком” срещу телефонните измами трябва да бъде проучен и приложен още по-мащабно.  Явно там са намерили начин да ограничават съмнителните обаждания при нетипичен трафик.

И резултатът засега е налице - 50 пъти по-малко обаждания с цел измама.

Може би след последната мащабна акция срещу тарторите от Горна Оряховица е настъпило временно затишие на полето на измамите.

Но за да бъдат още притиснати до стената, срещу измамниците по телефона ни трябва комплексен подход.

Както се вижда, вече се приближаваме до него, щом срещу измамите работи не само МВР, но и телекомите, а и медиите се включиха с повече информации.

Време е да се сложи точка на черния бизнес с ало измамите, 20 години стигат! Тези бандити обират парите на възрастните хора в България и това трябва да се спре.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Колкото и да дадат на лекари и сестри, все ще е малко

    Добре е, че парите за медиците в болниците ще се разпределят по определена формула. Така според тази методика лекарите ще получават 2,2 пъти повече от санитарите. А и в най-малката българска болница медиците ще имат известна сигурност как ще се заплаща трудът им. Дотук обаче свършват добрите новини.
  • Мотиви за нова конституция за по-добра България

    Обикновено НС може да я направи в края на мандата си, после Велико да я приеме и да продължи като обикновено За 30 г. демократични промени в България се проявиха заложени в конституцията противоречия, които доведоха до противопоставяне на институциите, а не до тяхното взаимодействие. А институционалното взаимодействие трябва да е принцип в