5 милиона може да се бранят и със сгазен крадец

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7457430 www.24chasa.bg

5 милиона лева бил вложил във фермата си кипърецът, който прегази крадлив рецидивист с 14 присъди в имота си. (Виж ТУК) И четири села го защитиха с подписка. 200 животни загубил човечецът, без полицията да установи и един крадец.

Значи просто наистина му е дошло до кокала. Защото по селата става наистина страшно. Как да не обезлюдават, след като ордите помитат всичко пред себе си. А полицията въпреки обещанията я няма.

И как да я има, след като тя дори в София не може да се справи с битовите кражби. Всичко е под минималната заплата и се забравя. Сигнали отлежават с години, а след това се оплакват, че ги няма.

Заради това трябва всичко да е неизбежна отбрана. Който ти влезе неканен в имота, да имаш право да го отстреляш.

Някой ще каже, че така ще заприличаме на Дивия запад. В крайна сметка не е ли полезно? Я вижте американците къде стигнаха с него?

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Бус лентата е само за автобуси, не за гости на столицата

    Мерки срещу шофьорите, които се движат в бус лентите, готви Пътната полиция. 40 камери ще следят за тарикати, които си мислят, че безнаказано могат да изпреварват задръстванията. Решението е повече от правилно, защото експеримент показва, че на час само на “Цариградско шосе” в София минават по 300 коли в платното за градския транспорт.
  • Може ли едно убийство да промени закон

    Господа депутати, може би сега е моментът да покажете, че защитавате хората, а не престъпниците СЛАГАМ параф и с двете си ръце в подписката на четирите села, които защитиха в съда Димитракис Пирилис от пловдивското село Болярино. Кипърският фермер е обвинен, че на 11 май сгазил с джипа си Петър Гаджанов,