Нинова да не бърза толкова, че загуби още едни избори

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7510858 www.24chasa.bg

Лидерът на БСП от сутринта обяснява на публиката кое е морално, кое - не, и как тя няма да позволи да подчинят и обезличат столетницата. Дотук - добре. Нормално - защото след случая с подадената, но неслучила се оставка Нинова още дълго ще бъде в обяснителен режим. И то не толкова заради публиката, колкото заради “честните, искрени и безкористни социалисти”, които чакат някакви логични аргументи за опасните турболенции в БСП.

Но тъкмо с тази стъпка на оттеглената оставка Нинова всъщност загуби за трети път спечелени избори, този път вътре в партията. Иди, че обяснявай на своите, че някой лош (например от ГЕРБ или дори самият премиер) им е виновен на БСП.

Да, разбрахме, че БСП не е сложена тезгяха за приватизация, но защо Нинова толкова бърза да говори. Та не пропусна да прехвърли стрелите към Борисов, че премиерът “една оставка не може да вземе като хората на “Позитано”. От бързото говорене на Нинова дори и публиката не разбра какво общо има тук Борисов с нейната оставка.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Облакът и неговите предимства

    Облакът и неговите предимства

    В обозримо бъдеще българските ученици ще разполагат с почти 10 000 урока в дигитален формат. Това ще им даде няколко предимства. Първо, така ще имат достъп до систематизирани знания. Така, вместо да търсят в интернет напосоки всякакъв вид информация, да губят време, за да я вкарат в някакви логични рамки
  • Тротинетките с каски? И футболистите играят с кори (Видео)

    Тротинетките с каски? И футболистите играят с кори (Видео)

    Изглежда доста готино да свалиш каската си. Е, по-яко е, когато си на мотор, но скоро ще трябва и на тротинетка. И нека противниците на идеята не забравят, че и футболистите играят с кори.  Още по темата с правилата за тротинетки вижте във видеозавещанието на седмицата с Димитър