Плажовете са за хората, а не за джипове

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7549013 www.24chasa.bg

Върви някаква дискусия имало ли е забрана да влезе джипът на плажа Перла, или собственикът му съвсем редовно е прецапал по пясъка, та чак до морето.

И как, ако нямало забрана, потърпевшият щял да оспорва евентуално наложената му в бъдеще време глоба.

Някои стигнаха и по-далеч - това с клипчето на джипа във водата си било чист хейт, ей сега вече чужденците щели да се уплашат и да не ни стъпят повече по морето.

Всъщност цялата работа е въпрос на правила и на контрол. Първо - трябва ли и може ли на един от най-хубавите южни плажове да се правят състезания с джетове? Те ще привлекат ли повече туристи, или напротив? Ако да, тогава на всеки български плаж да поканят джипове с джетове. И бездруго има криза за туристи.

Второ - как хем има забрана, хем тя не се спазвала от години? Ей така става, когато има разнобой - в крайна сметка печелят джиповете с джетовете. За туристите историята мълчи.

  • От глупост ли някой налива масло в огъня заради "Росенец"? Едва ли

    От глупост ли някой налива масло в огъня заради "Росенец"? Едва ли

    Шефът на НСО бе принуден да подаде оставка след канонадата между премиер и президент. Поводът е известен на всички - поведението на гардове от службата при акцията на Христо Иванов да стъпи на брега на парк “Росенец”. Последвалата акция на прокуратурата в кабинетите на президентски секретари и съветници пък стана повод за протест, който събра леви