Браво на Георги от “Отличниците на България”

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7601197 www.24chasa.bg

Възхищение и гордост предизвиква поредният успех на “златното” момче на физиката - Георги Александров.

Освен неговите близки и учители с Георги се гордее и екипът на “24 часа”. Завършилият тази година гимназия младеж е в отбора на вестника “Отличниците на България” - кампания за красивите млади умове.

Георги за втора поредна година печели най-високото отличие от Международната олимпиада по астрономия и астрофизика и трети златен медал за него след успеха му на още две състезания. Това говори за ума, постоянството и силната амбиция на младежа.

Заради Георги и неговите “съотборници” от “Отличниците на България” “24 часа” ще продължи да намира и да показва гениалните деца на България. Ще показва обаче и добрите учители, без които талантът им няма шанс да се развие.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Логичен финал след 18 доклада от Брюксел

    Логичен финал след 18 доклада от Брюксел

    Днес Европейската комисия ще покаже своя 18-и доклад за мониторинга на България и Румъния. И в него се очаква (най-после) да е посочено, че наблюдението от европейските чиновници над двете източноевропейски държави ще отпадне. Което ще бъде един логичен финал след 12 години препоръки от Брюксел. Да си го кажем честно - ползата от всичките тези
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,