Браво на Георги от “Отличниците на България”

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7601197 www.24chasa.bg

Възхищение и гордост предизвиква поредният успех на “златното” момче на физиката - Георги Александров.

Освен неговите близки и учители с Георги се гордее и екипът на “24 часа”. Завършилият тази година гимназия младеж е в отбора на вестника “Отличниците на България” - кампания за красивите млади умове.

Георги за втора поредна година печели най-високото отличие от Международната олимпиада по астрономия и астрофизика и трети златен медал за него след успеха му на още две състезания. Това говори за ума, постоянството и силната амбиция на младежа.

Заради Георги и неговите “съотборници” от “Отличниците на България” “24 часа” ще продължи да намира и да показва гениалните деца на България. Ще показва обаче и добрите учители, без които талантът им няма шанс да се развие.

  • Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    И най-големите оптимисти, и най-мрачните песимисти трябва да признаят, че сбъркаха - светът от вчера бавно се завръща въпреки всички апокалиптични прогнози. И черните лебеди, които сполетяха света с коронавируса, си заминават. Да си спомним колко ужасно изглеждаше бедствието с опасната коронавирусна зараза - в началото на март заради големите
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга