Наздраве на шегаджиите главни редактори - баща и син, които управляват от масата във Варна!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7617162 www.24chasa.bg

“24 часа” пожелава “Наздраве!” на шегаджиите - баща и син главни редактори, които управляват медиите си от масата във Варна.

В “24 часа” приемаме употребата на алкохол преди 20 часа като нездравословен и остарял тренд. А когато се прибавят и високите августовски температури, това може да обърка сериозно освен поредността на чашите и реалността, в която се трудиш.

Убедени сме, че секс бомбата, обезвредена от морския медиен екип, е освежила разговорите на масата, както се разбира от допълнения текст в приятелския сайт.

Очевидно "неувяхващата слава на редакционния екип в деликатните области" - цитат, е най-важната новина и затова е поставена като водеща. А иначе шегичката е отговор на заплахите за бомби към няколко български летища и медии.

Вижте истинските новини по темата в "24 часа".

  • Еврото като лекарство

    Еврото като лекарство

    Европа вече е в етапа, в който разумните правителства обмислят стратегии за “деня след”. За времето, когато пикът на заразата от коронавирус ще премине, кривата на заразени и жертви ще тръгне надолу и ще трябва да се лекуват раните, нанесени от пандемията. Чуват се мрачни прогнози за размера на задаващата се криза и ще трябват средства за много