Наздраве на шегаджиите главни редактори - баща и син, които управляват от масата във Варна!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7617162 www.24chasa.bg

“24 часа” пожелава “Наздраве!” на шегаджиите - баща и син главни редактори, които управляват медиите си от масата във Варна.

В “24 часа” приемаме употребата на алкохол преди 20 часа като нездравословен и остарял тренд. А когато се прибавят и високите августовски температури, това може да обърка сериозно освен поредността на чашите и реалността, в която се трудиш.

Убедени сме, че секс бомбата, обезвредена от морския медиен екип, е освежила разговорите на масата, както се разбира от допълнения текст в приятелския сайт.

Очевидно "неувяхващата слава на редакционния екип в деликатните области" - цитат, е най-важната новина и затова е поставена като водеща. А иначе шегичката е отговор на заплахите за бомби към няколко български летища и медии.

Вижте истинските новини по темата в "24 часа".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Два дни отпуск отгоре - ама за пушачите ли

    Два дни отпуск отгоре - ама за пушачите ли

    Поредната идея, с която народът да се позабавлява известно време - щели да дават по два дни отпуск отгоре, за да поощряват непушачите. Ама защо така, господа от ВМРО? Къде остана грижата ви поравно за всички избиратели, къде се изгуби човеколюбието? Ако си мислите, че така ще спечелите още гласове и подкрепа за следващите избори
  • Каубойско яке и как всичко е наред

    Каубойско яке и как всичко е наред

    Кога за последно у нас някой музикант е изказал проблемите на големи маси хора, така че да крещят в синхрон От доста време насам имам навика да си пускам цели концерти на най-различни групи - стари и нови. Бих излъгал, че го правя с дълбоката цел да направя сравнение между поколенията, да се потопя в атмосферата на някой жанр или да оценя