Наздраве на шегаджиите главни редактори - баща и син, които управляват от масата във Варна!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7617162 www.24chasa.bg

“24 часа” пожелава “Наздраве!” на шегаджиите - баща и син главни редактори, които управляват медиите си от масата във Варна.

В “24 часа” приемаме употребата на алкохол преди 20 часа като нездравословен и остарял тренд. А когато се прибавят и високите августовски температури, това може да обърка сериозно освен поредността на чашите и реалността, в която се трудиш.

Убедени сме, че секс бомбата, обезвредена от морския медиен екип, е освежила разговорите на масата, както се разбира от допълнения текст в приятелския сайт.

Очевидно "неувяхващата слава на редакционния екип в деликатните области" - цитат, е най-важната новина и затова е поставена като водеща. А иначе шегичката е отговор на заплахите за бомби към няколко български летища и медии.

Вижте истинските новини по темата в "24 часа".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Четете “24 часа”, ако искате да знаете истината!

    Онзи ден много медии се подведоха по едно изказване на Калин Сърменов, че на любимата актриса Стоянка Мутафова ѝ е била направена сърдечна операция, а именно байпас. Това на нейната възраст от 97 години изобщо не е нещо елементарно и сигурно много хора са се притеснили. Истината е съвсем друга - преди няколко месеца ѝ е сложен т.нар
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,