Наздраве на шегаджиите главни редактори - баща и син, които управляват от масата във Варна!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7617162 www.24chasa.bg

“24 часа” пожелава “Наздраве!” на шегаджиите - баща и син главни редактори, които управляват медиите си от масата във Варна.

В “24 часа” приемаме употребата на алкохол преди 20 часа като нездравословен и остарял тренд. А когато се прибавят и високите августовски температури, това може да обърка сериозно освен поредността на чашите и реалността, в която се трудиш.

Убедени сме, че секс бомбата, обезвредена от морския медиен екип, е освежила разговорите на масата, както се разбира от допълнения текст в приятелския сайт.

Очевидно "неувяхващата слава на редакционния екип в деликатните области" - цитат, е най-важната новина и затова е поставена като водеща. А иначе шегичката е отговор на заплахите за бомби към няколко български летища и медии.

Вижте истинските новини по темата в "24 часа".

  • Искаме ли икономика на знанието? Няма как с ниски заплати на професорите

    Искаме ли икономика на знанието? Няма как с ниски заплати на професорите

    Заплатите на университетските преподаватели се увеличават от 1 януари догодина и това е много разумно.  Висшите училища подготвят хората, които утре ще излязат на пазара на труда. Когато преподавателите са с ниски заплати, не може да очакваме високо качество на обучението. Общество, което цени учителите и преподавателите, прогресира и преуспява
  • Всеки, тръгнал за площадни изяви сега, да декларира, че отказва лечение

    Всеки, тръгнал за площадни изяви сега, да декларира, че отказва лечение

    Протестите вече не са срещу Борисов или срещу Гешев, а срещу правото на близките ни да поемат дъх “80 към 20” - това вече далеч не е само схема за запазване на работните места в засегнати бизнеси. За все повече хора с този символ може да се опишат отчаяните им опити да си поемат въздух. 80 насечени вдишвания