Повече протести като този в Смолян!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7629567 www.24chasa.bg

От такива протести като в Смолян ще има доста повече смисъл, отколкото от всички останали.

Всичко, което трябва да знаете за:

Шапки долу пред бившия военен, който измисли най-елегантния начин да избегне всякакви проверки. А със сигурност неговият сладолед е бил изключително вкусен, ако е от домашно мляко.

Ако беше разпънал и един транспарант с искания или пък тетрадка за подписи за кандидатура за кмет, със сигурност щеше да ги събере за минути.

Едно е да се мотаеш по жълтите павета и да блокираш Орлов мост, когато ти скимне, но да дадеш по един безплатен сладолед, няма да ти хрумне, нали?

Заради това нека всички протестъри, протестиращи и простаци да вземат пример от човека в Смолян.

Хем думите им ще бъдат чути, хем народонаселението ще си хапне сладолед. А в тази жега това е по-скъпо от политически, екологически и всякакъв друг вид лозунги.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Само един на съд за хулиганство?!

    Целият футболен свят не спира да сочи с пръст България заради една група лумпени, попаднали НЕслучайно на мача между България и Англия. Заради срамните им нацистки жестове и скандирания хейтът срещу българите като народ и България като държава расте и набира скорост като огромна снежна топка. И вместо органите на реда да ударят с цялата строгост
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,