Удар по ало измамници. Най-после!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7631318 www.24chasa.bg

Поредната порция ало измамници попадна на мушката на прокуратурата и МВР. Акцията този път е в град Левски, преди това бяха ударени престъпници от Бургас, Горна Оряховица, Ветово.

Все места, за които от години се знае кой се занимава с този престъпен бизнес. А и ако някой евентуално не знае - може да се информира, стига да погледне многобройните им луксозни мерцедеси, паркирани пред още по-луксозните им палати, които се набиват на очи. Стига да иска да ги забележи, разбира се.

Затова е обяснима и реакцията на хората - мнозина си казаха “Най-после!” по повод на последната акция срещу ало измамниците. Битката с тях трябва да е безмилостна, защото престъпният бизнес им носи милиони, а потърпевши са гражданите.

Време е и депутатите да напишат по-строги санкции за това престъпление. Да конфискуват цялото имущество на ало измамниците, трябва да е задължително, очевидно не е достатъчно да ги пращат за броени години в затвора.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Агитирайте, а не купувайте гласове

    Агитирайте, а не купувайте гласове

    Цели 900 000 избиратели все още не са решили за кого да гласуват на местните избори тази неделя. Това са все хора, които се колебаят кой да стане кмет на техния град или община. Те или не са успели да чуят управленската програма и обещанията на кандидатите в тяхното населено място, или ще импровизират в тъмната стаичка в последния момент
  • Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Дали наистина тротинетките не могат да се движат по пътищата?

    Регистрационният им режим е като при мотопедите НАИСТИНА ли тротинетките не могат да се движат по пътищата? Всъщност могат! Но регистрационният им режим е като при мотопедите. Иначе законът е категоричен, че по пътищата се движат именно пътни превозни средства. Законът много ясно е казал, че “пътно превозно средство” е съоръжение,