Четете “24 часа”, ако искате да знаете истината!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7654180 www.24chasa.bg

Онзи ден много медии се подведоха по едно изказване на Калин Сърменов, че на любимата актриса Стоянка Мутафова ѝ е била направена сърдечна операция, а именно байпас. Това на нейната възраст от 97 години изобщо не е нещо елементарно и сигурно много хора са се притеснили.

Истината е съвсем друга - преди няколко месеца ѝ е сложен т.нар. пейсмейкър - устройство, което нормализира пулса и за поставянето на което не се прави същинска операция и общо взето е безобидна манипулация. Това може да научите само от “24 часа” - последния бастион на почтената журналистика, ние все още проверяваме фактите. Когато прочетете нещо при нас - онлайн или на хартия, вярвайте! А на другите не бързайте. Колкото и да звучи нескромно, това, за съжаление, е положението.

  • Защо Кремъл иска Кирил и Методий напук на историята

    Защо Кремъл иска Кирил и Методий напук на историята

    Руснаците го прекалиха - такава беше общата реакция по повод онази изложба в Руския културен център в София, според която Кирил и Методий са “рeфoрмaтoри нa cлaвянcкaтa aзбукa, cъздaтeли нa църкoвнocлaвянcкия eзик, първи рaзпрocтрaнитeли нa грaмoтнocттa и прocвeтaтa в Руcия”. Пак по повод на азбуката президентът Путин съобщи по 24 май 2017 г