Гласувайте! Това право не бива да се подарява с лека ръка

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7704916 www.24chasa.bg

Участвайте на изборите! Интересно е! Освен че това е важно право за всеки гражданин. Може би най-важното. Ако после сте недоволни от уличното осветление или плочките на тротоара, никой не ви е виновен. Все пак от 30 години българските граждани имат право и възможност сами да избират управниците си. Над 2 млрд. жители на тази глупава планета нямат това право. Не го забравяйте никога.

Всъщност българите сме сред привилегированото малцинство на земята, които имат право сами да определят бъдещето си. Не бива с лека ръка да се отказвате от това. Затова гласувайте - за когото ви сочи разумът или сърцето.

А преди това четете “24 часа” - ние публикуваме цялата важна информация за кандидатите през тази година. Това е нашата задача, за да могат избирателите да направят своя ИНФОрмиран избор.

Не вярвайте на слухове, социални мрежи и обикновени провокатори. Търсете проверената информация и направете това малко усилие да отидете до изборните секции. Със сигурност си струва!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Умната с ремонта на правилата за избори

    Умната с ремонта на правилата за избори

    Точно преди 5 години Изборният кодекс беше ремонтиран, така да се каже, направо преоран. И Мая Манолова оглавяваше комисията, която създаде новите правила. Минаха поредните избори и хоп - дайте пак да променяме кодекса, настояват депутати от различни партии. Защото имал кусури и пороци. Хубаво е наистина изборите в България да се провеждат при
  • Да паразитираш върху наивници

    Да паразитираш върху наивници

    Как БСП отново “спечелиха” изборите НАПОСЛЕДЪК взе да ми харесва как Бойко Борисов търкаля стогодишната партия по паветата на София и я прави объркана и разногледа. Мая Манолова беше посочена за кандидат на БСП, преди Корнелия Нинова изобщо да схване за какво става дума. Дори само заради това трябва да си подаде оставката