Гласувайте! Това право не бива да се подарява с лека ръка

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7704916 www.24chasa.bg

Участвайте на изборите! Интересно е! Освен че това е важно право за всеки гражданин. Може би най-важното. Ако после сте недоволни от уличното осветление или плочките на тротоара, никой не ви е виновен. Все пак от 30 години българските граждани имат право и възможност сами да избират управниците си. Над 2 млрд. жители на тази глупава планета нямат това право. Не го забравяйте никога.

Всъщност българите сме сред привилегированото малцинство на земята, които имат право сами да определят бъдещето си. Не бива с лека ръка да се отказвате от това. Затова гласувайте - за когото ви сочи разумът или сърцето.

А преди това четете “24 часа” - ние публикуваме цялата важна информация за кандидатите през тази година. Това е нашата задача, за да могат избирателите да направят своя ИНФОрмиран избор.

Не вярвайте на слухове, социални мрежи и обикновени провокатори. Търсете проверената информация и направете това малко усилие да отидете до изборните секции. Със сигурност си струва!

  • Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    И най-големите оптимисти, и най-мрачните песимисти трябва да признаят, че сбъркаха - светът от вчера бавно се завръща въпреки всички апокалиптични прогнози. И черните лебеди, които сполетяха света с коронавируса, си заминават. Да си спомним колко ужасно изглеждаше бедствието с опасната коронавирусна зараза - в началото на март заради големите
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга