Стига сте ги хвалили тези румънци

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7710764 www.24chasa.bg

Икономическата стабилност е важно нещо, каквото и да си говорим. Съседна Румъния е пред риск да остане без пенсии и заплати на държавните служители. Там спешно назначават за министър-председател съименника на унгарския премиер Лудовик Орбан, за да се спаси страната от колапс.

Очевидно българските политици имат малко повече здрав разум и у нас такова нещо не е допускано от времето на Жан Виденов, независимо кой управлява.

Всъщност тук трябва главно да похвалим данъчната администрация у нас, която тихо и кротко си върши работата и позволява държавата да стои добре. Вероятно има сфери, където нещата не са съвсем добре, но риск от неплащане на пенсиите няма. Българите много обичат да се сравняват с румънците и все не в наша полза. Но очевидно трябва да си променят мнението.

  • Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    И най-големите оптимисти, и най-мрачните песимисти трябва да признаят, че сбъркаха - светът от вчера бавно се завръща въпреки всички апокалиптични прогнози. И черните лебеди, които сполетяха света с коронавируса, си заминават. Да си спомним колко ужасно изглеждаше бедствието с опасната коронавирусна зараза - в началото на март заради големите
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга