Само един на съд за хулиганство?!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7712849 www.24chasa.bg

Целият футболен свят не спира да сочи с пръст България заради една група лумпени, попаднали НЕслучайно на мача между България и Англия. Заради срамните им нацистки жестове и скандирания хейтът срещу българите като народ и България като държава расте и набира скорост като огромна снежна топка.

И вместо органите на реда да ударят с цялата строгост на закона въпросните лумпени, и то възможно най-бързо, дори светкавично, защото светът гледа под лупа какви ги вършим, засега само един-единствен нарушител ще се изправи на съд за хулиганство!

Не е смешно, но е срамно. Така срамът от скандала на стадиона става още по-голям, защото се вижда и с просто око, че не се и правят опити да се “респектират” въпросните лумпени. Няколко от тях щели да бъдат със забрана да ходят на мач, ама то кой ли ще ги спре, ако все така отговорните институции се борят с хулиганите, лумпените и расистите по стадионите. Хайде да видим действия!

  • Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    И най-големите оптимисти, и най-мрачните песимисти трябва да признаят, че сбъркаха - светът от вчера бавно се завръща въпреки всички апокалиптични прогнози. И черните лебеди, които сполетяха света с коронавируса, си заминават. Да си спомним колко ужасно изглеждаше бедствието с опасната коронавирусна зараза - в началото на март заради големите
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга