Само един на съд за хулиганство?!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7712849 www.24chasa.bg

Целият футболен свят не спира да сочи с пръст България заради една група лумпени, попаднали НЕслучайно на мача между България и Англия. Заради срамните им нацистки жестове и скандирания хейтът срещу българите като народ и България като държава расте и набира скорост като огромна снежна топка.

И вместо органите на реда да ударят с цялата строгост на закона въпросните лумпени, и то възможно най-бързо, дори светкавично, защото светът гледа под лупа какви ги вършим, засега само един-единствен нарушител ще се изправи на съд за хулиганство!

Не е смешно, но е срамно. Така срамът от скандала на стадиона става още по-голям, защото се вижда и с просто око, че не се и правят опити да се “респектират” въпросните лумпени. Няколко от тях щели да бъдат със забрана да ходят на мач, ама то кой ли ще ги спре, ако все така отговорните институции се борят с хулиганите, лумпените и расистите по стадионите. Хайде да видим действия!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Без правила не става - даже и за тротинетки

    Без правила не става - даже и за тротинетки

    Нашествието на тротинетките по улици, булеварди, тротоари и велоалеи предизвика известен артистично-екологичен хаос в движението и наложи спешно да се пишат правила. Защото и шофьори, и пешеходци в чудо се видяха от новите возила, които се движат абсолютно безразборно и безхаберно в големия град. В момента хора с тротинетки може да се видят
  • Да паразитираш върху наивници

    Да паразитираш върху наивници

    Как БСП отново “спечелиха” изборите НАПОСЛЕДЪК взе да ми харесва как Бойко Борисов търкаля стогодишната партия по паветата на София и я прави объркана и разногледа. Мая Манолова беше посочена за кандидат на БСП, преди Корнелия Нинова изобщо да схване за какво става дума. Дори само заради това трябва да си подаде оставката