Дума на седмицата: Расизъм

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7718081 www.24chasa.bg

Белите цигани от “Люлин”, които ни изложиха пред цял свят

България бе опозорена пред цял свят като расистка нация заради група хулигани, които се подиграват на чернокожите футболисти от отбора на Англия, викайки “У-у-у”, както правели човекоподобните. Иначе българите няма как да са расисти по простата причина, че и на нас не ни е чист косъмът. И ние сме малко по-черни, отколкото белите британци, германци, холандци или немци.

Расизмът като теория възниква в Съединените щати заради теорията на някой си Джеймс Уотсън, че хората, които се обозначават с думата с буквата “н”, са по-глупави от белите такива. Нацизмът превръща тази теория в държавна доктрина и така се ражда чудовищното “окончателно решение” на еврейския въпрос. Ние, българите, не сме съвсем безгрешни към еврейския народ, но това, което евреите винаги помнят, е, че в България никога не е имало автентичен “антисемитизъм” (вид расизъм над потомците на библейския Сим). Всичко е било имитация, докарана у нас от руските военни съветници. Същото и като люлинския нацизъм - имитация, уонаби поза.

Прочутото спасяване на евреите от старите предели се дължи на това, че на българския народ чувството за расово превъзходство е дълбоко чуждо. И лагерите за евреи са направени “да не се излагаме пред чужденците (в случая немците)”. Сега онези бели цигани от “Люлин” направиха същото - както са виждали по телевизията, че правят запалянковците в Англия, Холандия или Германия. 

Страхът от черния човек е дълбок архетип

Подигравките към черните хора прикриват дълбоко вкоренен страх от черния човек. Чернокожите обикновено са по-високи, по-здрави и имат по-големи пишки и това потиска глупака, който вярва, че нещо му принадлежи само и единствено заради това, че се е родил бял, а не черен. В София, а не в Хотница или Суринам.

Голямото шубе, че черният човек ще бъде предпочетен от нашите жени заради физиологични особености, е първопричината за люлинския расизъм на тия ракиени патриоти.  

Расовите различия съществуват, но те не са основание за омраза

Българите принадлежим предимно към анадолско-арменоидния и динарския тип на бялата раса. Ние не сме от тези нордически брахицефали, които раждат расизма и нацизма. Това, че сме предимно от тези подтипове, ни дава следните преимущества - от средите на българския народ излизат добри борци и добри оперни певци. Това е заради расовите ни особености. Ние имаме по-силно развити костни гребени, на които се захващат сухожилията и мускулите ни, и това ни прави много добри в контактни схватки.

Пак заради расовите особености имаме по-високи небца в устата, което е много важно за белкантовото пеене.

Динарската кръв пък се свързва с добрия футбол. Макар че 6:0! И Стоичков, и Бербатов са много типични динарци. 

Това, че хората са различни, трябва да се празнува, а не да е източник на омраза. 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Без правила не става - даже и за тротинетки

    Без правила не става - даже и за тротинетки

    Нашествието на тротинетките по улици, булеварди, тротоари и велоалеи предизвика известен артистично-екологичен хаос в движението и наложи спешно да се пишат правила. Защото и шофьори, и пешеходци в чудо се видяха от новите возила, които се движат абсолютно безразборно и безхаберно в големия град. В момента хора с тротинетки може да се видят
  • Да паразитираш върху наивници

    Да паразитираш върху наивници

    Как БСП отново “спечелиха” изборите НАПОСЛЕДЪК взе да ми харесва как Бойко Борисов търкаля стогодишната партия по паветата на София и я прави объркана и разногледа. Мая Манолова беше посочена за кандидат на БСП, преди Корнелия Нинова изобщо да схване за какво става дума. Дори само заради това трябва да си подаде оставката