Защо е важно да има награда за талантливите

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7740377 www.24chasa.bg

За трети път по инициатива на “24 часа” успелите ученици на България получават признание и награди.

За три години техният отбор вече наброява 119 ученици. Това не са просто млади хора, които учат за шестица, а бъдещите визионери на страната ни. И точно затова “Отличниците на България” е и най-оптимистичният проект на “24 часа”.

Защото, от една страна, е важно талантливите и успелите да бъдат забелязвани, да се насърчават техните усилия, за да станат мечтите им реалност един ден.

От друга страна, България не е само днес, не е само тук и сега. Без талантливо и високообразовано младо поколение страната ни няма как да има добри европейски перспективи за развитие. Точно затова колкото по-голям става отборът на отличниците, на креативните, знаещите и можещите, толкова по-сигурно е, че младите хора на България ще бъдат в добра кондиция, когато се състезават със своите връстници, ще печелят медали и награди. Впрочем те вече го доказват със своите постижения.

  • Чуха бизнеса за схемата 60/40, ама не съвсем

    Чуха бизнеса за схемата 60/40, ама не съвсем

    Съмненията, че в кризата с коронавируса правителството предлага икономически мерки, които не са адекватни, би трябвало от днес да са с едно по-малко. Защото бяха чути предупрежденията от бизнеса, че механизмът на мярката 60/40 не е добре измислен и тя не действа. И само няколко дни след приемането на мярката тя бе променена
  • Яна Маринова в дома си
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Яна Маринова: Нека бъдем обединени в това да опазим здравето си, морала си (Видео)

    "Останете си вкъщи, мили приятели! Нека бъдем обединени в това да опазим здравето си, морала си. Да не се превръщаме в затворени същества, които само се оплакват от това, което се случва. Ние не можем да го променим. Можем да го променим само ако повярваме, че можем да започнем нещата от начало. Да работим от вкъщи, от домашния си офис