19 800 - масов вот в анкетата за кметските балотажи в сайта на “24 часа”

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7740389 www.24chasa.bg

Всеки можеше да гласува само веднъж, но пък имаше шанса да кликне и за градоначалник в друга община

За кого ще гласувате на втория тур? В понеделник “24 часа” пусна на сайта си електронна анкета, в която читателите отбелязват кандидата, когото харесват за кмет, във всеки един от 18-те областни града на България, в които ще има балотаж.

Преди първия тур към допитването до читателите за това кого харесват за кмет в 27-те областни града имаше рекорден интерес.

Анкетата за балотажа също отбеляза масово участие - 19 800 бяха гласували в нея до вчера следобед.

Вижте резултатите към 15 ч. на 31 октомври.

Публикуваме данните, може да ги видите още на https://www.24chasa.bg/polls

Всеки гласуващ може да даде само един глас от един IP адрес.

За разлика от истинските избори обаче човек от един град може да даде глас и за кандидати от други градове. Пак за разлика от реалните местни избори, при които ще се гласува само на територията на страната, в анкетата на сайта читателите на “24 часа” могат да кажат предпочитанията си и от чужбина.

Резултатите, разбира се, са малко или много субективни и не могат да служат за прогноза за това, което ще се случи в изборния ден.

Резултатите са от периода 28-31 октомври 2019 г. На въпроса “За кого ще гласувате на втория тур?” за 18-те областни града, в които предстоят балотажи, отговорите са 19 800. (24часа)

Намери своя кмет

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Кон за кокошка - това са заменките за едни 80 млн. лв.

    Кон за кокошка - това са заменките за едни 80 млн. лв.

    Заменките на гори - това е една от грозните метафори на прехода, за която сега държавата ще си търси 80 милиона лева. И дано да успее! Защото по времето на правителството на тройната коалиция (2007 - 2009 г.) под формата на въпросните заменки бяха раздадени уедрени безценни парцели земя все по Черноморието, а и в други курорти срещу жълти стотинки
  • Деца растат нормално в семейства със споделени обич, уважение и отговорност

    Деца растат нормално в семейства със споделени обич, уважение и отговорност

    Разделени родители не бива да се провалят като партньори в отглеждането на синовете и дъщерите си НА Въведение Богородично отбелязахме Деня на християнското семейство. Живеем в епоха, в която ценността на семейството непрекъснато се размива и става все по-относителна. Над половината от създадените семейства се разпадат