19 800 - масов вот в анкетата за кметските балотажи в сайта на “24 часа”

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7740389 www.24chasa.bg

Всеки можеше да гласува само веднъж, но пък имаше шанса да кликне и за градоначалник в друга община

За кого ще гласувате на втория тур? В понеделник “24 часа” пусна на сайта си електронна анкета, в която читателите отбелязват кандидата, когото харесват за кмет, във всеки един от 18-те областни града на България, в които ще има балотаж.

Преди първия тур към допитването до читателите за това кого харесват за кмет в 27-те областни града имаше рекорден интерес.

Анкетата за балотажа също отбеляза масово участие - 19 800 бяха гласували в нея до вчера следобед.

Вижте резултатите към 15 ч. на 31 октомври.

Публикуваме данните, може да ги видите още на https://www.24chasa.bg/polls

Всеки гласуващ може да даде само един глас от един IP адрес.

За разлика от истинските избори обаче човек от един град може да даде глас и за кандидати от други градове. Пак за разлика от реалните местни избори, при които ще се гласува само на територията на страната, в анкетата на сайта читателите на “24 часа” могат да кажат предпочитанията си и от чужбина.

Резултатите, разбира се, са малко или много субективни и не могат да служат за прогноза за това, което ще се случи в изборния ден.

Резултатите са от периода 28-31 октомври 2019 г. На въпроса “За кого ще гласувате на втория тур?” за 18-те областни града, в които предстоят балотажи, отговорите са 19 800. (24часа)

Намери своя кмет
  • Рисковете на живото предаване - политиците трябва да ги знаят

    Рисковете на живото предаване - политиците трябва да ги знаят

    Купища въпроси остават без отговор след лайфа, който си направи лидерът на “Да, България” от Орлов мост.  Тези въпроси вероятно ще го преследват още дълго в политическата му кариера. Впрочем студентите по журналистика още във втори курс учат за рисковете на живото предаване. Всеки професионалист трябва да е подготвен за тях и да бъде на висотата
  • Да блокираш - за всички е гадно

    Да блокираш - за всички е гадно

    Гадно е, нали? Да ти блокират пътя и да не можеш да се прибереш вкъщи. Да опиташ да заобиколиш, но пак да се окажеш блокиран. Да си с чувството, че си невинен в затвор или птица в клетка. Да се питаш: “Защо сега точно на мен ми нарушават правата?” Но пък когато пред колоната от автомобили с вече проклинащи момента шофьори и пътници се изправи