Тясно му стана на българския Черен петък

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7925540 www.24chasa.bg

Черният петък - една от сладките въдички за потребителите, явно набира скорост в годините и има все повече привърженици в България. Тази есен “петъкът” у нас се прехвърля от една седмица в следващата, а някои търговци го надуха до “черна седмица” и нищо чудно да продължи чак до Коледа.

Еуфорията обаче започна да става неочаквано агресивна - явно моловете в София, а и в страната се оказаха недостатъчни за апетитите на българските купувачи, та стигна чак до Гърция. Там, съобщила агенция “Една жена каза”, намаленията удряли 70 процента и отгоре. И колко му е народът да сяда по колите и да тръгва към Бяло море. Вярно, за плаж не става, но малка ли е примамката от ударните намаления. Както се казва във всяко панаирджийско зрелище: “Насам, народе!” Но този път по-актуалното стана: “Натам, народе, в Гърция е истината за Черния петък”!

Има и още нещо - хората все имат едно наум, че тая работа с намаленията може да е някаква шашма, затова не им стигат “черните петъци” в България, проверяват как е и при съседите. Купувай, народе, днес му е времето!