Тясно му стана на българския Черен петък

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7925540 www.24chasa.bg

Черният петък - една от сладките въдички за потребителите, явно набира скорост в годините и има все повече привърженици в България. Тази есен “петъкът” у нас се прехвърля от една седмица в следващата, а някои търговци го надуха до “черна седмица” и нищо чудно да продължи чак до Коледа.

Еуфорията обаче започна да става неочаквано агресивна - явно моловете в София, а и в страната се оказаха недостатъчни за апетитите на българските купувачи, та стигна чак до Гърция. Там, съобщила агенция “Една жена каза”, намаленията удряли 70 процента и отгоре. И колко му е народът да сяда по колите и да тръгва към Бяло море. Вярно, за плаж не става, но малка ли е примамката от ударните намаления. Както се казва във всяко панаирджийско зрелище: “Насам, народе!” Но този път по-актуалното стана: “Натам, народе, в Гърция е истината за Черния петък”!

Има и още нещо - хората все имат едно наум, че тая работа с намаленията може да е някаква шашма, затова не им стигат “черните петъци” в България, проверяват как е и при съседите. Купувай, народе, днес му е времето!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Какво трябва да се промени в изборните закони

    Какво трябва да се промени в изборните закони

    Пак ще променят Изборния кодекс. Това е правилно действие, защото изборните закони у нас определено имат кусури - твърде са сложни, твърде излишни забрани има и няма някои важни възможности. Струва ни се например, че е важно да започне някаква форма на дистанционно и предварително гласуване по аналогов път
  • Каубойско яке и как всичко е наред

    Каубойско яке и как всичко е наред

    Кога за последно у нас някой музикант е изказал проблемите на големи маси хора, така че да крещят в синхрон От доста време насам имам навика да си пускам цели концерти на най-различни групи - стари и нови. Бих излъгал, че го правя с дълбоката цел да направя сравнение между поколенията, да се потопя в атмосферата на някой жанр или да оценя