1000 независими проститутки! Ужасно е

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7942556 www.24chasa.bg

Ужасяваща е статистиката, която бе огласена от Центъра за изследване на демокрацията, че поне 1000 български момичета проституират през мрежата. Това означава, че те по всяка вероятност го правят напълно доброволно и за своя сметка. И не са в стандартния профил - бедни момичета от малцинствени села, които са принуждавани с бой или други зависимости да продават телата си. Вероятно тези го правят като осъзнат избор и не са напълно изпаднали, а имат компютър и телефон и си плащат доставката на интернет, за да проституират. Това означава пълна морална деградация, безкрайна меркантилност и никакъв страх от Бога.

За т.нар. жертви на трафик нерадостната съдба е някак си оправдана и разбираема - когато си роден в малко бедно село, продажбата на плът е шанс да се измъкнеш от него, превръщайки се в жертва. Но да се продаваш, защото искаш малко по-луксозен живот, отколкото си свикнал, е наистина ужасно. Може би трябва училището, семейството, църквата да направят нещо срочно.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Добре е МВР да знае кой има боен арсенал вкъщи

    Добре е МВР да знае кой има боен арсенал вкъщи

    “Човек в немска униформа, с отличителни белези на хитлерист и с пистолет в ръка.” Така описват документално 17-годишния Емил Крумов месеци след като през 1982 г. прави опит да отвлече български самолет.  Много години по-късно същият човек е член на ръководството на политическата формация “Български национален съюз”
  • Най-накрая някой от малкия екран се обръща към поколението ми

    Най-накрая някой от малкия екран се обръща към поколението ми

    Много ясно си спомням летата в Бургас (някои деца си имаха село, аз си имах Бургас) и вечерите, които традиционно изглеждаха по следния начин: дядо редеше пасианс в кухнята след задължителната салатка с ракийка, а пък в хола баба се излягаше на дивана и гледаше “Шоуто на Слави”. По-скоро го слушаше, защото баш пред телевизора аз усърдно се опитвах