Лъсна червената боя южно от кръста на академиците

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8102189 www.24chasa.bg

Един ден продължи загадката какво искат да кажат тези т.нар. разгневени академици. Които публикуваха възвание, което директно призоваваше към престъпление от специалната част на Наказателния кодекс - смяна на законоустановената власт.

Този призив изглеждаше смешен и налуден, защото тези въпросни академици нито могат да вземат властта, а публично заявяват, че и не искат, а само искат да тревожат.

Но днес вече лъсна червената им боя южно от кръста, след като лидерката на социалистите ги призова да се присъединят към БСП, за да “работят заедно”.

Това вече придава смисъл на революционна борба, което не е съвсем безобидно.

Животът доказа, че говоренето колко е зле в България не помага като предизборна хватка по простата причина, че в България изобщо не е толкова зле, а даже е съвсем прилично на общоевропейски фон.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Егоисти ли са богатите от ЕС

    Егоисти ли са богатите от ЕС

    Големи преговори паднаха в Брюксел как да се харчат парите на европейците за следващите години. От една страна, проблемът идва заради зейналата дупка от 75 милиарда евро след Брекзит. От друга обаче, богатите страни, водени от Германия и Франция, не крият желанието си да ударят секирата на парите, с които по-бедните държави в ЕС трябва да изравнят
  • Как баща ми и колегите му спасиха Момичето

    Как баща ми и колегите му спасиха Момичето

    Замислете се колко щастие има в думите “Изписахме я!” ТАЗИ история е малко по-дълга, но така се получи. Не питах баща ми дали мога да я разкажа. Не питах и колегите му. Може и да се обидят. Но ще поема риска. Твърде важна е и ми се ще да не я замитаме под килима. Дано не ви разочаровам, но в нея няма да се разказва за фрапираща лекарска небрежност